Najnovije vesti

RAČUNI ZA STRUJU BIĆE JOŠ JASNIJI: A uskoro će stizati i elektronski
Foto: Marina Lopičić

jasnije plaćanje

RAČUNI ZA STRUJU BIĆE JOŠ JASNIJI: A uskoro će stizati i elektronski

Društvo

Elektroprivreda Srbije najavila je danas da će od 2019. godine početi da radi novi korisnički centar za potrošače i da će početi uvođenje novog biling sistema sa još jasnijim računima za struju.

 

Direktor za snabdevanje električnom energijom u EPS-u Radovan Stanić, na Sajmu zaštite životne sredine i prirodnih resursa, rekao je da EPS uvek u prvi plan stavlja potrošača.

"Cilj je još bolja i brža komunikacija sa potrošačima i njihovo bolje informisanje uvođenjem novih tehnologija", naveo je Stanić.

 

EPS bi naredne godine trebalo i za građane da uvede dostavu računa za struju elektronskim putem, kako bi što više smanjio papirologiju.

 

Kako je rekao Stanić, EPS će već od Nove godine biti u prilici da omogući novi nivo servisa i jedinstveni pristup reklamacijama i žalbama kupaca.

"Nadam se da ćemo, takođe, u sledećoj godini omogućiti potrošačima uvid u račun na lakši i pouzdaniji način, koji će omogućiti i elektronsko plaćanje", naveo je on.

 

EPS je već uveo dostavu računa elektronskim putem za komercijalne kupce, odnosno na mejl adrese, a iduće godine će to omogućiti i potrošačima na zagaratnovanom snabdevanju odnosno građanima.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...