POSLE MALE MILICE, UŽAS I NA RAČUN POKOJNOG DUKIJA! Skandalozan i MORBIDAN vic zgrozio zemlju! Ovakvu sramotu Srbija nije pročitala!
Foto: Printscreen Facebook

MEĐU KAKVIM LJUDIMA ŽIVIMO?

POSLE MALE MILICE, UŽAS I NA RAČUN POKOJNOG DUKIJA! Skandalozan i MORBIDAN vic zgrozio zemlju! Ovakvu sramotu Srbija nije pročitala!

Društvo -

Smrt četvorogodišnjeg Dušana Todorovića iz Svilajnca potresla je celu naciju. Međutim, na društvenim mrežama se pojavila skandalozna objava na račun smrti mališana koja je navukla veliki bes javnosti.

"Zašto mali Dušan ne može da radi sklekove? - Jer udara glavom o sanduk!" - glasi ovaj status koji je postavio na Fejsbuku neko ko se predstavlja kao “Armagedon Motokultivator Wajtt” .

foto: Printscreen/Facebook

Korisnici ove društvene mreže ostali su zgroženi objavom, a mnogi su prijavili profil zbog uznemiravanja.

To je izgleda trenutno urodilo plodom, jer jutros profil nije postojao. Međutim, sada se na Fejsbuku opet pojavio! Jeziva šala je obrisana, a osvanulo je “izvinjenje javnosti”:

Dušan Todorović
Dušan Todorovićfoto: Printscreen/ Facebook

Ni ovo nije dobro prošlo na društvenim mrežama, pa ljudi i dalje pozivaju da se profil prijavi kako bi ga Fejsbuk što pre trajno ugasio.

Iz dostupnih informacija ne može se zaključiti o kome se radi. Na profilu nema ličnih slika, piše da je završio Železničku školu i živi u Beogradu, kao i da je poreklom iz Šapca.

O tužnoj sudbini Dukija pisao je i ranije:

Podsetimo, mali Dušan Todorović preminuo je u subotu u bolnici u Barseloni nakon duge i teške bolesti. U borbi za život ujedinio je čitavu Srbiju koja je sakupila novac za njegovo lečenje.

(Kurir.rs/Dnevno.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track