FACEBOOK USPOSTAVLJA PARTNERSTVO SA HTTPOOL-OM: Da bi podržao lokalne kompanije na Balkanu, uključujući i Srbiju!
Foto: Promo

FACEBOOK USPOSTAVLJA PARTNERSTVO SA HTTPOOL-OM: Da bi podržao lokalne kompanije na Balkanu, uključujući i Srbiju!

Društvo -

9. oktobar 2018.

Facebook i Httpool sa zadovoljstvom objavljuju uspostavljanje regionalnog strateškog partnerstva. Kompanija Httpool je postala zvanični Facebook reseller partner na Balkanu, uključujući Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku i Sloveniju. Facebook ovo dugoročno partnerstvo vidi kao priliku da pomogne lokalnim agencijama i oglašivačima u dosezanju šire publike i uključivanju u kvalitetniju komunikaciju sa korisnicima, čime se unapređuju i potencijali lokalnih kompanija.

foto: Promo

Httpool, kao novi Facebook-ov zvanični partner za prodaju oglasnog prostora, pružaće podršku, znanje i stručnost lokalnim kompanijama i pomoći im u kreiranju uspešnih marketinških strategija za Facebook, Instagram, Facebook Messenger i Whatsapp. Cilj ove saradnje je uspostavljanje lokalne podrške za oglašivače na Balkanu koju obezbeđuje partner koji ima snažnu poziciju, iskustvo i dokazanu stručnost u regionu.

“Naš riseler program stvorili smo za region Balkana, gde Facebook nije fizički prisutan, kako bi oglašivačima u regionu postalo dostupno naše znanje i stručnost. Danas smo uzbuđeni jer je to korak dalje u podizanju kvaliteta poslovanja u ovom regionu” – rekao je Robert Bednarski, Country Director, CEE, Facebook.

“Ovo partnerstvo predstavlja još jedan dokaz Httpool-ove vodeće pozicije u regionu. Uzbuđeni smo što ćemo asistirati Facebook-u u predstavljanju najnovijih oglasnih rešenja u Srbiji i regionu, kao i zbog prilike da brendovima i agencijama pružimo neposrednu podršku uz najviši nivo stručnosti” – izjavio je Rade Tričković, regionalni direktor kompanije Httpool.

Partnerstvo će regionu učiniti dostupnim najbolje Facebook prakse, treninge, tehnike razvoja strategija, kao i lokalne opcije plaćanja, uz pomoć dokazano uspešnih Httpool-ovih operativnih procesa za oglašavanje. Agencije će imati dodatnu korist od timskih treninga, direktnu podršku u vezi sa regulatornim pitanjima o oglašavanju itd.

“Oglašivači u regionu koriste Facebook i Instagram da se povežu sa svojom publikom na smislen način. Zahvaljujući strateškom pratnertstvu sa Httpool-om bićemo im još korisniji, zbog pružanja specijalno koncipiranih treninga i ekspertske podrške” – ističe Rustam Ziganshin, Reseller Partner CEE u kompaniji Facebook.

Za više informacija o ovom strateškom partnerstvu, molimo kontaktirajte Httpool na info@httpool.rs

O Httpool-u

Httpool, kao deo kompanije Internet Media Services (IMS), vodeća je međunarodna cross-channel oglasna mreža, sa 21 kancelarijom širom Evrope i Azije. Httpool pruža najširi spektar rešenja putem display, video, engagement, social i performance kanala. Httpool primenjuje najnaprednije sopstvene i licencirane tehnologije, ima veliko međunarodno iskustvo i zajedno sa IMS-om predstavlja Twitter, LinkedIn, Spotify i druge odabrane globalne i lokalne platforme širom svojih tržišta, uključujući Srbiju, Austriju, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Estoniju, Grčku, Hong Kong, Mađarsku, Indiju, Indoneziju, Letoniju, Litvaniju, Makedoniju, Maleziju, Poljsku, Rumuniju, Rusiju,

Slovačku, Sloveniju, Švajcarsku i Ukrajinu. Za više informacija, molimo vas posetite: www.httpool.com

O Facebook-u

Misija Facebook-a, osnovanog 2004. godine, je da ljudima omogući da izgrađuju zajednicu i zbližavaju svet. Ljudi koriste Facebook kako bi ostali povezani sa prijateljima i porodicom, otkrili šta se dešava u svetu te podelili i izrazili ono što im je važno. Facebook je zaštićen znak (trademark) kompanije Facebook, Inc.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track