NEZAPAMĆENO ČUDO U FRANCUSKOJ! Srbin 30 sati bio zarobljen u smrskanom automobilu, bez hrane i vode! Kada su ga ugledali, OSTALI SU BEZ REČI (FOTO)
Foto: Profimedia

porodica odmah prijavila nestanak

NEZAPAMĆENO ČUDO U FRANCUSKOJ! Srbin 30 sati bio zarobljen u smrskanom automobilu, bez hrane i vode! Kada su ga ugledali, OSTALI SU BEZ REČI (FOTO)

Društvo -

Srpski državljanin Borivoje Ašković (77) preživeo je 30 sati u smrskanom automobilu „mercedes 190D“ nakon što je sleteo sa francuskog auto-puta A41 kod mesta Varambon, 300 kilometara od Pariza!

On je probio zaštitnu ogradu i posle 200 metara se zabio u drvo usred šume pored puta.

foto: Profimedia

Kako navode francuski mediji, Borivoje se u trenutku nesreće vraćao iz Srbije u Pariz, gde živi sa suprugom. Posle udesa se javio ženi i rekao joj da je doživeo saobraćajku. Posle tog telefonskog poziva mu se izgubio svaki trag, a njegov telefon je bio nedostupan.

Porodica je odmah prijavila njegov nestanak, a francuska žandarmerija krenula je u potragu, koja je okončana posle 30 sati.

Aškovićev smrskani automobil su vatrogasci i pripadnici žandarmerije locirali posebnim uređajem u klisuri pored puta, a on je pronađen sa povređenom nogom, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu.

Francuski mediji navode da je pravo čudo kako je starac preživeo saobraćajnu nesreću i više od 30 sati bez hrane i vode. Oni konstatuju da je Ašković prošao samo sa lakšim povredama, uprkos tome što je automobil uništen.

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja