ANA BRNABIĆ U KONTAKTU SA GUGLOM: Reč je o tehničkom problemu, Srbija nije na crnoj listi, očekujemo vraćanje u rad svih servisa!
Foto: Printscreen RTS

saopštenje kabineta srpske premijerke

ANA BRNABIĆ U KONTAKTU SA GUGLOM: Reč je o tehničkom problemu, Srbija nije na crnoj listi, očekujemo vraćanje u rad svih servisa!

Društvo -

Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti i na društvenim mrežama, da je Srbija stavljena na „crnu“ listu od strane kompanije Google, reagovao je Kabinet predsednika Vlade Srbije saopštenjem u kojem se navodi:

1. Predsednica Vlade reagovala čim su se te informacije pojavile na društvenim mrežama i direktno stupila u kontakt sa menadžmentom kompanije Google u Sjedinjenim Američkim Državama.

2. Predsednica Vlade i njen tim zadužen za digitalizaciju, celog dana su u neposrednom kontaktu sa predstavnicima kompanije Google od kojih su dobili čvrsta uveravanja, da je reč o tehničkom, a ne političkom, finansijskom ili pravnom problemu.

3. Očekujemo najskorije rešenje ovog tehničkog problema i nastavak normalnog funkcionisanja svih servisa kompanije Google u Srbiji.

4. Verujemo da će se kompanija Google uskoro o ovome izjasniti.

Zbog istinitosti informisanja celokupne javnosti, Kabinet premijerke apeluje da se ovako važne informacije najpre provere.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track