Najnovije vesti

ZORA JE BILA BRIŽNA MAJKA I BAKA, A JEDNOG JUTRA JE SAMO NESTALA! 3 meseca od nje ni traga, PORODICA MOLI ZA INFORMACIJE (FOTO)
Foto: Printscreen

pomozite!

ZORA JE BILA BRIŽNA MAJKA I BAKA, A JEDNOG JUTRA JE SAMO NESTALA! 3 meseca od nje ni traga, PORODICA MOLI ZA INFORMACIJE (FOTO)

Društvo

Registru nestalih lica Srbije prijavljen je nestanak Zore Zlatković, rođene 1951. godine iz mesta Gornji Gajtan kod Medveđe.Ona je poslednji put viđena 1.avgusta ove godine.

U trenutku nestanka na sebi je imala crnu majicu kratkih rukava i crne pantalone. Prilikom izlaska iz kuće nije ponela mobilni telefon, ni lična dokumenta, saopšteno je iz ovog registra.

foto: nestalisrbija.rs

Zora je izašla iz kuće u prepodnevnim satima, 1. avgusta 2018. Porodica je dobila dojavu da je neposredno nakon toga viđena u obližnjem voćnjaku. Tragovi koji su pronađeni potvrdili su navode da je tog dana kratko bila u voćnjaku. Nestanak je prijavljen Policijskoj stanici Odžaci, čije su ekipe uz pomoć porodice pretražile Odžake, okolne obradive površine i sva mesta i puteve za koje se pretpostavljalo da bi njima mogla otići. Angažovani su i psi tragači, međutim trag koji bi ih odveo do nestale žene, nije pronađen.

Porodica navodi da nije bila suicidna osoba i da je bila brižna majka i baka, te da isključuju mogućnost da bi se svojevoljno krila od njih. Tromesečna intenzivna potraga nije dala rezultata, zbog čega porodica moli sve koji su videli Zoru Zlatković da se jave najbližoj policijskoj upravi ili Registru nestalih lica Srbije 0800/200-880

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...