Najnovije vesti

LUDILO ZBOG BAKA PRASETA: Popularni jutjuber izazvao masovnu histeriju u tržnom centru, klinci totalno odlepili, morala da reaguje policija i izvrši evakuaciju! (KURIR TV)
Foto: Instagram

vrisci, lomljava, padanje u nesvest

LUDILO ZBOG BAKA PRASETA: Popularni jutjuber izazvao masovnu histeriju u tržnom centru, klinci totalno odlepili, morala da reaguje policija i izvrši evakuaciju! (KURIR TV)

Društvo

Popularni jutjuber Bogdan Ilić odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretovrila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija.

 

Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera, veoma popularan među mlađom generacijom, imiao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tinedjžeri bukvalno napravili opsadu po hodnicima, želeći da što pre dođe do njega.

 

foto: Instagram

Gužva je bila ogromna, a Baka Prase je zbog navale na kraju morao da pobegne u toalet

 

Videvši to, deca su pojurila ka toaletu u kojem je njihov ljubimac bio, usput vrišteći, lomeći izloge, a neka od njih su čak i pala u nesvest. Na kraju je reagovala i interventna policija, koja je bila prinuđena da zatvori tržni centar i evakuiše posetioce.

 

Portal NS uživo navodi da je Baka Prase trebalo da nastupi pred svojim “unucima” oko 16 časova, međutim nije se pojavio, a potom je došlo do verbalnog konflikta a nakon toga i naguravanja između roditelja ali i dece.

 

Zbog naguravanja je oštećen jedan od štandova, a obezbeđenje je kada je sve bilo na izmaku kontrole pozvalo policiju koja je došla sa čak pet vozila.

 

foto: Instagram

Tri vozila intervente policije brzo su stigla na lice mesta pa je situacija počela da se smiruje, obezbeđenje je dežuralo pored izlaza za evakuaciju u slučaju da situacija izmakne kontoli.

 

Najverniji fanovi odnosno kako sebe nazivaju “unuci”, ostali su do samog kraja da dočekaju Baku Praseta, navodi NS uživo.

 

 

(Kurir.rs)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...