Najnovije vesti

LUDILO ZBOG BAKA PRASETA: Popularni jutjuber izazvao masovnu histeriju u tržnom centru, klinci totalno odlepili, morala da reaguje policija i izvrši evakuaciju! (KURIR TV)
Foto: Instagram

vrisci, lomljava, padanje u nesvest

LUDILO ZBOG BAKA PRASETA: Popularni jutjuber izazvao masovnu histeriju u tržnom centru, klinci totalno odlepili, morala da reaguje policija i izvrši evakuaciju! (KURIR TV)

Društvo
19:36h

Popularni jutjuber Bogdan Ilić odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretovrila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija.

Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera, veoma popularan među mlađom generacijom, imiao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tinedjžeri bukvalno napravili opsadu po hodnicima, želeći da što pre dođe do njega.

foto: Instagram

Gužva je bila ogromna, a Baka Prase je zbog navale na kraju morao da pobegne u toalet

Videvši to, deca su pojurila ka toaletu u kojem je njihov ljubimac bio, usput vrišteći, lomeći izloge, a neka od njih su čak i pala u nesvest. Na kraju je reagovala i interventna policija, koja je bila prinuđena da zatvori tržni centar i evakuiše posetioce.

Portal NS uživo navodi da je Baka Prase trebalo da nastupi pred svojim “unucima” oko 16 časova, međutim nije se pojavio, a potom je došlo do verbalnog konflikta a nakon toga i naguravanja između roditelja ali i dece.

Zbog naguravanja je oštećen jedan od štandova, a obezbeđenje je kada je sve bilo na izmaku kontrole pozvalo policiju koja je došla sa čak pet vozila.

foto: Instagram

Tri vozila intervente policije brzo su stigla na lice mesta pa je situacija počela da se smiruje, obezbeđenje je dežuralo pored izlaza za evakuaciju u slučaju da situacija izmakne kontoli.

Najverniji fanovi odnosno kako sebe nazivaju “unuci”, ostali su do samog kraja da dočekaju Baku Praseta, navodi NS uživo.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...