ŠOK U STUDENJAKU NA NOVOM BEOGRADU! Devojka se gola molila u sobi, intervenisala i policija, A KADA SU UŠLI UNUTRA OSTALI SU BEZ TEKSTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen

haos!

ŠOK U STUDENJAKU NA NOVOM BEOGRADU! Devojka se gola molila u sobi, intervenisala i policija, A KADA SU UŠLI UNUTRA OSTALI SU BEZ TEKSTA! (VIDEO)

Društvo -

U studentskom domu "Studentski grad" na Novom Beogradu dogodio se nesvakidašnji i krajnje čudan incident, koji je preplašio mlade ljude koji u ovom domu borave.

Naime, priča koja se već nekoliko dana prepričava među studentima tiče se devojke koja se navodno u toku noći molila đavolu u svojoj sobi, potpuno naga.

Prema rečima sagovornika (ime poznato redakciji), devojka je razbacala sve po sobi i tako probudila i cimerku, koja se uplašila i istrčala napolje.

- Niko ne zna šta se tačno dogodilo. Po domu se priča da se molila đavolu i da je bila skroz gola. Dolazila je i policija, svi smo ih videli. Policajaci su razgovarali s devojkom koja je bila u sobi kad je njena cimerka izvodila te rituale ili kako god da ih nazovemo.

Objavljen je i snimak na kome se čuje navodna molitva, a takođe se vide i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su te večeri navodno intervenisali na poziv zaposlenih.

Na snimku se čuje da devojka izgovara hrišćansku molitvu, međutim, njene vršnjake sve ovo je zbunilo, i kako kažu, sve im je delovalo kao čin neke sekte.

Iz studentskog doma nisu želeli ništa da komentarišu za medije.

Kurir.rs/Espreso/Milica Božinović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track