Najnovije vesti

ONA JE HEROINA SRBIJE! DEA JE KRVARILA, A ONDA JE MARIJA DOTRČALA I POMOGLA JOJ: Mislim da nije bila svesna da nema ruku, nisam joj dozvolila da se pipne za rukav drugom šakom. ONO JE BIO HOROR!
Foto: Printskrin/Facebook, Printscreen/Instagram

svaka čast

ONA JE HEROINA SRBIJE! DEA JE KRVARILA, A ONDA JE MARIJA DOTRČALA I POMOGLA JOJ: Mislim da nije bila svesna da nema ruku, nisam joj dozvolila da se pipne za rukav drugom šakom. ONO JE BIO HOROR!

Društvo

Marija Dimitrijević je devojka koja je među prvima pritrčala voditeljki Dei Đurđević, kada joj se juče desila saobraćajna nesreća u kojoj joj je bila otkinuta ruka.

Marija je zdravstveni radnik, a radi na jednoj privatnoj klinici kao laborant. Ona se nalazila u autobusu koji je učestvovao u udesu, a čim je izašla čula je vriske.

"Izašla sam u čula nekog kako vrišti, pa sam potrčala do nje. Prvo nisam ni shvatila šta se dešava i da nema ekstremitet, ali kada sam pogledala prazan rukav sve mi je bilo jasno. Pomislila sam da je ruka samo polomljena, ali ubrzo mi je sve bilo jasno. Sela sam pored nje, nije znala šta je snašlo, bilo je strašno", kaže ona i dodaje:

"Dea je bila naslonjena na zid, tražila je da zove dečka i mamu. A onda je počela da ponavlja da je ruka mnogo boli i da joj damo nešto protiv bolova. Htela je da se pipne, pitala je šta je sa rukom, ali ja sam joj okrenula glavu da gleda u mene. Onda mi je izdiktirala broj dečka, a ja sam telefon uključila na zvučnik da mu se javi. Potom sam zvala i njenu mamu. Sve dok nije stigla Hitna pomoć ja sam je držala naslonjenu na sebe da se rastereti koliko može, trajalo je nekih 15 minuta. I noga ju je jako bolela, dosta je krvarila", navodi Marija i dodaje:

"Mislim da nije bila svesna da nema ruku, nisam joj dozvolila da se pipne za rukav drugom šakom. Prosto, doživela bi samo još veći šok kad bi to videla. Ono je bila scena kao iz horor filma. Tu retko ko može da priđe od šoka. Mnogo mi je drago što su uspeli da joj spasu operacijom", kaže ova hrabra devojka.

Marija navodi i da planira da obiđe voditeljku čim bude u stanju da prima posete.

"Danas su mi rekli da me je pozdravila preko zaposlenih na VMA. Ja sam rekla da ću je obići, radim u zdravstvu i sama, volela bih da je vidim. Našla sam se tu i drago mi je što sam pomogla. Ono je bila scena kao iz horor filma. Tu retko ko može da priđe od šoka", zaključila je Marija Dimitrijević.

(Kurir.rs/Blic/A.I.,LJ.T./Foto: Printscreen Facebook/Printscreen Instagram)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...