DŽONI DEP SE DRUŽIO S VUČIĆEM: Obožavam Srbiju, doći ću ponovo!
Foto: Instagram

SRBIJA JE POSTALA HOLIVUD BALKANA

DŽONI DEP SE DRUŽIO S VUČIĆEM: Obožavam Srbiju, doći ću ponovo!

Društvo -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je juče ekipu filma "Minimata", koju predvodi čuveni holivudski glumac Džoni Dep.

Vučić nije krio oduševljenje što su Dep i njegov tim odabrali baš Beograd za lokaciju snimanja novog filma "Minimata".

- Srbija je postala balkanski Holivud zahvaljujući uredbi o podsticajima za strane filmske producente, koja se primenjuje već četiri godine. Brojne filmske ekipe dolaze u našu zemlju zadovoljne uslovima, nivoom profesionalizma filmskih radnika i podrškom države. Hvala Džoniju Depu što je verovao u nas i što je došao da deo svog filma snimi u Srbiji - napisao je predsednik Srbije na Instagramu, gde je podelio nekoliko fotografija srdačnog susreta s filmadžijama.

Društvo Vučiću pravio je Dobrivoje Tanasijević - Dan Tana, najpoznatiji Srbin u Holivudu, koji je predsednika upoznao sa Depom. Kao što se vidi na fotografijama, susret Vučića i Depa protekao je u prijateljskoj atmosferi, a slavni holivudski glumac je na kraju i zagrlio srpskog predsednika. Kako saznajemo, interesovalo ga je i da čuje šta Vučić misli o dosad snimljenim kadrovima.

- Dep i Vučić su prijateljski ćaskali sve vreme uz osmehe. Džoni mu je rekao da se u Srbiji oseća kao kod kuće i da ga je naš narod fenomenalno prihvatio, zbog čega se u Beogradu oseća kao da je domaći. Rekao mu je da će nastaviti da dolazi jer mu je ovde uvek prijatno, kao i da razlog nije samo profesionalni angažman već i to što je emotivno vezan za ovaj prostor. Kazao mu je da imamo divne ljude, tople, domaćine, ali i velike profesionalce u filmskoj industriji - kaže izvor Kurira.

Popularni glumac u "Minimati" tumači lik fotografa Vilijama Judžina Smita, pa je i prilikom ovog susreta bio u neprepoznatljivom izdanju - sa sedom kosom, bradom i naočarima.

Holivudski glumac boravi u Beogradu već više od mesec dana zbog snimanja pomenutog filma. U Srbiji uživa poseban tretman i njegov boravak je do detalja osmišljen tako da ga što manje ljudi uznemirava. Kako je Kurir već pisao, čuvaju ga kao ruskog predsednika Vladimira Putina dok je bio u Beogradu. Dep je smešten u hotelu u kojem niko ne može da mu priđe, a penthaus u kojem spava ima poseban ulaz kroz garažu. Osoblje s holivudskom zvezdom ne sme da ima nikakav kontakt jer je popularni glumac poveo čitavu svitu - od kuvara, stiliste i obezbeđenja, pa do konobara i posluge.

(Kurir.rs/I.Kljajić - J.Pronić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja