Najnovije vesti

Gej parada u Nišu 15. avgusta?!

Gej parada u Nišu 15. avgusta?!

Društvo
U niškoj policiji je rečeno da za sada niko u to vreme nije prijavio bilo kakav skup, pa ni tzv. Niš prajd.

NIŠ -  Informaciju da će u Nišu 15.avgusta biti održana gej parada, koja se pojavila na Fejsbuku, niko za sada ne može da potvrdi.

Da li će gej parada, koja je prošle godine zabranjena u Beogradu, ove godine biti održana i to u Nišu? Ova informacijea pojavila se na društvenoj mreži Fejsbuk gde je formirana stranica kojom se obaveštava javnost da će 15. avgusta u Nišu, na gradskom trgu, biti održana Gej parada, a da će u sklopu te manifestacije uveče u 23 sata početi žurka, javlja TV5. U niškoj policiji Televiziji 5 je rečeno da za sada niko u to vreme nije prijavio bilo kakav skup, pa ni tzv. Niš prajd.

Boban Stojanović, LBGT aktivista i jedan od organizatora beogradskog "Prajda", kaže da je čuo da Internetom kruži ova najava sa plakatom, ali da nema nikakve informacije o održavanju tog događaja i da se, kako je rekao "Najverovatnije radi o netačnoj informaciji, odnosno nečijoj neslanoj šali.”Televizija 5 pokušala je da dobije dodatne informacije na mejl adresi navedenoj na plakatu, ali za sada nema odgovora.

Lažni plakat?!
Lažni plakat?!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...