STEFANOVIĆ OTVORIO NOVU ZGRADU POLICIJSKE STANICE U ALEKSANDROVCU: Nastavljamo sa modernizacijom policije, hoćemo da naše kolege rade u najboljim uslovima (FOTO)
Foto: MUP Srbije

za efikasniji rad policijskih službenika

STEFANOVIĆ OTVORIO NOVU ZGRADU POLICIJSKE STANICE U ALEKSANDROVCU: Nastavljamo sa modernizacijom policije, hoćemo da naše kolege rade u najboljim uslovima (FOTO)

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović otvorio je danas novu zgradu Policijske stanice u Aleksandrovcu i najavio nastavak dalje izgradnje novih policijskih stanica, renoviranje postojećih, kao i opremanje savremenim uređajima i tehnikom.

"Danas smo u Aleksandrovcu otvorili novu policijsku stanicu koja ima 715 kvadrata. Ova policijska stanica koja je moderno opremljena doprineće efikasnijem radu policijskih službenika i omogućiti građanima da poslove koje obavljaju u policiji završe u savremenijim prostorijama na najbolji mogući način", kazao je Stefanović, a preneo MUP.

foto: MUP Srbije

Navodeći da je ponosan na to što se pored vozila, uniformi i boljih plata otvaraju i nove zgrade sa savremenom opremom, ministar je najavio da će ove godine biti završeni objekti u nekoliko gradova i da će 2020. biti nastavljeno tim tempom.

"Hoćemo da naše kolege rade u najboljim uslovima, a da građani, kada dođu u svoje policijske stanice, budu ponosni kako su uređene", kazao je Stefanović.

foto: MUP Srbije

Pohvalio je rezultate koje su ostvarili policijski službenici u Aleksandrovcu i Policijskoj upravi Kruševac i najavio da će ova Uprava dobiti i pojačanje u ljudstvu.

"Za par meseci Policijska stanica Aleksandrovac dobiće četvoro novih kolega, dok će na teritoriji Policijske uprave Kruševac od leta 32 novih policajca početi da radi. Hoćemo da podmladimo policijski kadar, da uložimo u ljude koji ovde počinju da prave prve policijske korake. Hoćemo da od starijih i iskusnijih kolega nauče kako se postižu dobri rezultati", rekao je Stefanović.

foto: MUP Srbije

Stefanović je zahvalio policijskim službenicima koji svakodnevno, rizikujući svoje živote, rade jedan od najtežih i najsloženijih poslova u Srbiji.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track