NADGLEDA RADOVE NA IZGRADNJI KLINIČKOG: Jež Milivoje ljubimac gradilišta! (FOTO)
Foto: Media Centar KCS

Neočekivani Gost

NADGLEDA RADOVE NA IZGRADNJI KLINIČKOG: Jež Milivoje ljubimac gradilišta! (FOTO)

Društvo -

Rekonstrukcija i dogradnja Kliničkog centra Srbije teče punom parom, ali je nedavno na gradilište stigao neočekivani gost! Naime, ježić Milivoje, ljubimac i maskota gradilišta novog KCS, svakodnevno je na gradilištu, "kontroliše" radove i redovan je učesnik svih radnih sastanaka.

Radnici angažovani na izgradnji i rekonstrukciji Kliničkog hrane ga zelenišom i granulama, a pojedini kažu da već i razumeju njegov jezik, pa ostalima prevode da li Milivoje "kaže ovo ili ono", i to kako u vezi sa poslovnim predlozima tako i u vezi sa izborom njegove hrane.

foto: Media Centar KCS

Milivoje je aktivan u kancelariji direktora gradilišta, gde već ima svoj apartman, lep i komforan kavez u kojem, i kada svi radnici napuste gradilište, Milivoje ostaje i budno motri da li je sve u najboljem redu.

foto: Media Centar KCS

Rekonstrukcija KCS obuhvata i dogradnju centralnog objekta, izgradnju tehničkih blokova A1, B, E i D. Projektom se realizuje i spoljašnje uređenje koje obuhvata uređenje slobodnih površina, parkinga, saobraćajnica i trotoara, kao i ozelenjavanje površina. Projekat se sprovodi u dve faze, čija je vrednost 70 i 40 miliona evra.

(Kurir.rs/J. P.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track