FALKENSTEINER HOTEL MONTENEGRO: Destinacija u Crnoj Gori koja oduševljava posetioce uslugom i dizajnom
Foto: Promo

usluga i dizajn

FALKENSTEINER HOTEL MONTENEGRO: Destinacija u Crnoj Gori koja oduševljava posetioce uslugom i dizajnom

Društvo -

Falkensteiner Hotel Montenegro je najnoviji objekat sa četiri zvezdice poznate hotelske grupacije Falkensteiner Hotels & Residences koji se nalazi na samo 200 metara od slikovite peščane plaže u Bečićima, nedaleko od Budve. Veoma elegantan i sofisticiran, ovaj hotel otvorio je vrata za prve goste početkom maja ove godine.

foto: Promo

Ovde je baš sve uređeno po meri modernog putnika i turiste koji želi da uživa u svakom minutu svoga odmora. Na svakom koraku u hotelu nalazi se mnoštvo razigranih detalja u enterijeru - zlatno žuta boja sunca pojavljuje se kao dominantna boja koja priziva toplinu i vedre osećaje, dok tirkizna boja mora asocira na opuštajuće momente i veselu atmosferu.

foto: Promo

”Ti se tonovi nalaze na plišanim materijalima, zlatni i bakreni podtonovi na metalu, a na terasama hotela i otvorenim barovima dominiraju prirodne boje i materijali. S obzirom na to da je samu unutrašnju arhitekturu postojećeg hotela bilo nemoguće menjati, koristili smo najviše tekstil i velike predmete kao što su lampe i zavese, te razigrane tepihe sa kojima smo postigli toplinu iz slogana Welcome home, koju Falkensteiner hoteli neguju”, objašnjava Dejana Marković, iz kompanije Arhitekt De-sign koja je jedna od glavnih „krivaca“ za unutrašnji izgled objekta pored Bee Miterhofer, kreativne direktorke ispred Falkensteiner-a.

Falkensteiner Montenegro raspolaže sa 236 soba i apartmana od kojih svaka ima balkon sa pogledom na more ili planine i predstavljaju savršen smeštaj za letovanje na crnogorskoj jadranskoj obali.

foto: Promo

I to nije sve. Na šestom spratu hotela nalaze se Royal Suites - prava skrivena intimna oaza koja će razmaziti i najzahtevnijeg gosta. Odvojen ulaz, privatna recepcija, šest prostranih i predivnih apartmana od kojih su neki dvoetažni i imaju privatnu saunu i džakuzi, uz pogled na more za pamćenje.

foto: Promo

Pored toga, hotel raspolaže i odličnim kongresnim kapacitetima (dve manje konferencijske sale i jedna velika banket sala sa sopstvenim ulazom) tako da je idealan i za kompanije koje žele da spoje lepo i korisno, odnosno da svojim zaposlenima omoguće uživanje u bogatom relax sadržaju nakon napornog poslovnog dana.

foto: Promo

Uživanje na Falkensteiner nivou

Posebnu brigu Falkensteiner pokazuje u svojoj SPA usluzi. Goste ovde očekuje pravo opuštanje u dva parna kupatila, finskoj i biljnoj sauni. Tu je i širok spektar masaža i kozmetičkih tretmana, kao i posebno opremljen hidro masažni bazen.

Koncept Acquapura SPA, u prevodu čista voda, zasniva se na nizu tretmana koji se baziraju na pročišćavanju tela i duha lekovitom vodom i snagom lokalnih biljaka i preporučuje se svima koji žele da uživaju u jednoj potpuno drugačijoj energiji.

foto: Promo
foto: Promo

”Od ove godine, pored hotelske privatne plaže, Falkensteiner Montenegro će gostima predstaviti i novo uređenje vrta s novim spoljašnjim bazenom. Panoramski bazen s velikom terasom za sunčanje nudi idealne uslove za osveženje tokom toplih letnjih dana u kombinaciji s odličnim pogledom”, izjavio je Marko Ilić, generalni menadžer hotela.

Ukusi za pamćenje

Dobrog odmora nema bez dobre hrane, a Falkensteiner Montenegro je i pravi raj za gurmane. Uz izuzetnu brigu kuvara da se lokalne, zdrave namirnice nađu na jelovniku - od jagoda kojima je sada sezona, vrhunskog njeguškog pršuta i sira, velikog izbora domaćeg mesa i ribe do lokalnih, još neotkrivenih začina poput motara, slobodno se može reći da su obroci i specijaliteti zaista fantastični.

foto: Promo
foto: Promo

Aktivan odmor

Za aktivne goste koji su zavisni od adrenalina, mogu da uživaju u raznolikoj ponudi sportova na vodi. Mada i oni koji više vole da odmor provode na plaži u kupanju i sunčanju, kristalno čisto more i bogati podvodni svet učiniće da požele da iskuse i malo aktivniji odmor.

Pored toga, ljubitelji kulture mogu stići do Budve i njenog istorijskog centra sa srednjovekovnim spomenicima, malim buticima i modernim galerijama za samo desetak minuta. Na jednom mestu, svako može pronaći ono što ga zanima i prepustiti se uživanju u jednom od najlepših hotela na Crnogorskom primorju.

Sve informacije o hotelu Falkensteiner Hotel Montenegro možete poglenati na sajtu https://www.falkensteiner.com/me/hotel/montenegro.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track