Nikolić: Talenti ne smeju biti prepušteni sami sebi

Nikolić: Talenti ne smeju biti prepušteni sami sebi

Društvo -
Država ubuduće mora daleko odgovornije da se odnosi prema obrazovanju i vaspitanju mladih i talentovana deca nikako ne smeju biti prepuštena sama sebi, naglasio predsednik Srbije Tomislav Nikolić

BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u razgovoru sa učenicima Matematičke gimnazije, koji su na najbolji mogući način predstavljali Srbiju na nedavno održanoj Matematičkoj olimpijadi, da talentovana deca ne smeju biti prepuštena sama sebi.

Predsednik Nikolić se mladim matematičarima zahvalio što su obradovali naciju svojim uspehom, a celom svetu prikazali potencijale kojima naša zemlja raspolaže, saopšteno je iz pres službe predsednika Republike.

On je naglasio da država ubuduće mora daleko odgovornije da se odnosi prema obrazovanju i vaspitanju mladih i da talentovana deca nikako ne smeju biti prepuštena sama sebi.

Predsednik Nikolić je posebno istakao da je briga o najmlađima nacionalni interes naše zemlje, prema kome država i naše društvo moraju da se odnos sa punom pažnjom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track