Najnovije vesti

PATRIJARH PAVLE PREDVIDEO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA KIM: Evo koje moćne zemlje će podeliti Balkan! Spisi sa predviđanjima POD KATANCEM, svakog meseca ih premeštaju na drugo TAJNO MESTO!
Foto: Printscreen

samo odabrani čuvaju spise

PATRIJARH PAVLE PREDVIDEO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA KIM: Evo koje moćne zemlje će podeliti Balkan! Spisi sa predviđanjima POD KATANCEM, svakog meseca ih premeštaju na drugo TAJNO MESTO!

Društvo

Mnoga sveštena lica i monasi imali su prilike da za svog života razgovaraju sa pokojnim patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Pavlom.

Međutim, malo kojim ljudima je govorio o svom mišljenju o budućnosti i poveravao im se o budućim događajima.

Na Kosmetu, monah Jovan Sinđelić i danas čuva u potpunoj tajnosti spise koje se premeštaju iz bezbednosnih razloga svakog meseca.

Trenutno se nalaze u Pećkoj Patrijašiji, a uvid u dokumente ima svega par ljudi, za koje je patrijarh odredio kao čuvare.

Monah Jovan, koji je sada već u poznim godinama u razgovoru sa novinarom Aleksandrom Restakom, tvrdi da u jednom delu dokumenta stoje reči patrijarha Pavla u kojima on upozorava na konačne dane sveta, barem onakvog kakvog ga poznajemo.

Patrijarh je tako navodno upozorio da će u poslednjim danima Srpska pravoslavna crkva biti u velikoj krizi, jer će izgubiti poštovanje i uticaj na ljude, što će dovesti do totalnog širenja ateizma i modernog stila života.

Patrijarh je upozorio na to da će u Evropi biti udar na hrišćane, što uključuje i katolike. Monah Jovan napominje da naseljavanje islamista u Evropi predstavlja početak tog verskog rata.

Pavle je takođe napomenuo više puta u dokumentu da će KiM biti vraćeno Srbiji jer ga iz nekog razloga Albanci više jednostavno neće hteti, a prema rečima monaha Jovana to je već počelo da se dešava masovnim odlaskom Albanaca sa Kosmeta.

Na kraju se dodaje i da će Rusija i Srbija napraviti konačnu podelu na Balkanu u vidu teritorija nakon konačnog sukoba u kojima ćemo mi završtiti na strani pobednika.

(Kurir.rs/Nacionalist)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...