Najnovije vesti

Pažnja, uznemirujuće

ŠOK-VIDEO VRŠNJAČKOG NASILJA U BARAJEVU, ZGROŽENA ČITATELJKA KURIRA MOLI: Zaustavite ovo, moja ćerka ide u ovu školu! Devojčice okružile najmanju među sobom, dve je besomučno šamaraju, ostale se SMEJU (UZNEMIRUJUĆE)

Društvo

Šta si pričala, dođi ’vamo! Ko ti rekao da ideš!, govore joj između udaraca

BEOGRAD - Molim vas zaustavite ovo! Moja ćerka ide u ovu školu i prosleđen joj je ovaj snimak, javila nam se zgrožena čitateljka Kurira moleći da se prikaže šta se dešavalo u dvorištu, kako tvrdi, osnovne škole u Barajevu.

Iako se incident dogodio u dvorištu osnovne, kako Kurir saznaje, akterke su učenice obližnje srednje škole. 

foto: Printskrin

- Molim vas htela bih da ostanem skroz anonimna i nepoznata za sve i da niko ne zna ko je poslao snimak da bih zaštitila svoje dete i sebe ali i želim da pomognem svoj deci i ovoj devojčici koju zlostavljaju u osnovnoj školi u Barajevu... Snimak sam gledala kod mog deteta... Hvala na razumevanju i molim vas još jednom da ostanem skroz anonimna - moli čitateljka.

foto: Printscreen

Video-snimak koji je nam je čitateljka dostavila veoma je uznemirujuć i na njemu se čuje sledeće... 

Direktor škole za Kurir: U toku je disciplinski protiv nasilne učenice, ovo ponašanje preslikano je iz rijalitija!

  

Kako Kurir saznaje u Ministarstvu prosvete, u ovaj slučaj uključena je Jedinica za borbu protiv vršnjačkog nasilja i Sektor srednjih škola.   

Povodom ovog nemilog slučaja, izjavu za Kurir dao je i direktor srednje škole u Barajevu čije se učenice pojavljuju na na ovom snimku.

- U toku je disciplinski protiv nasilne učenice. Policija je obaveštena o slučaju i verovatno će podneti prijave za nasilničko ponašanje protiv nasilnica sa snimka. Jedna ima 14, a druga 15 godina - rekao je za Kurir direktor srednje škole Dobrivoje Jelić naglasivši da se ovo dogodilo šest dana po početku školske godine, te da je reč o učenicama prve godine koje su tek krenule u ovu školu. 

Direktor napominje da druga nasilnica nije učenica njihove škole nego jedne srednje škole sa Zvezdare.

- Kolektiv škole veoma je iznenađen ovim što se dogodilo jer su u našoj školi ovakve pojave retkost - dodaje direktor Jelić i ocenjuje da je ovo ponašanje "preslikano iz rijalitija".

(Kurir.rs/M.B.)

- Šta si pričala, dođi ’vamo! Ko ti rekao da ideš! - viče na najmanju među njima devojčica koja joj jedan za drugim lupa šamare, a onda joj to isto radi i druga dok se ostale histerično smeju. 

Najmanja u neverici ćutke trpi šamare i stoji okružena bulumentom drugih devojčica koje smejući se posmatraju udarce. Dečaci sa strane ćutke stoje i posmatraju...

Pažnja, video je uznemirujuće sadržine...

(Kurir.rs/Čitateljka Kurira)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...