Najnovije vesti

KAPA DOLE ZA POLICAJACA IZ KRUŠEVCA: Saobraćajac na kružnom toku primetio vreću, kada je otvorio doživeo je ŠOK! Ipak, rešio je da bude JUNAK SRBIJE
Foto: MUP, T.S.

BRAVO

KAPA DOLE ZA POLICAJACA IZ KRUŠEVCA: Saobraćajac na kružnom toku primetio vreću, kada je otvorio doživeo je ŠOK! Ipak, rešio je da bude JUNAK SRBIJE

Društvo

Pripadnik Saobraćajne policije iz Kruševca našao je na kružnom toku Jasika vreću sa čak 38 miliona dinara. Ispostavilo se da je ogromna količina novca ispala iz vozila privatne firme, koja se bavi obezbeđenjem, a prema nezvaničnim informacijama, uslugu transporta obavljali su za Poštansku štedionicu.

Pretpostavlja se da je vreća ispala iz vozila kada su se vrata otvorila.

- Vreću je prvo primetio građanin, ali nije ni prilazio bliže i nije mogao da nasluti šta je unutra, iznosi nezvanično izvor "Novosti“.

Signalizirao je pripadniku Policijske uprave Kruševac, koji je tu po službenoj dužnosti regulisao saobraćaj zbog preusmerenja. Saobraćajac je prišao i video da je u pitanju novac. Odmah je obavestio dežurnu službu kruševačke policije. Sve se dogodilo pre par dana i tu u vrlo prometnom intervalu, oko 13.30.

Misterija vreće s novcem rešena je za manje od par sati i vrlo brzo je utvrđeno i o kom vozilu privatne firme se radi. Kružni tok kod Jasike koji je tako za kratko bio verovatno "najbogatiji“ u Srbiji, od 7. oktobra najprometnije mesto za saobraćaj u okolini Kruševca, kada su počeli veliki radovi na državnom putu I B reda, na deonici Makrešane - Ćićevac.

Saobraćajne patrole Policijske uprave Kruševac su sve vreme na ovim relacijama i regulišu kretanje vozila i sprečavaju da dođe do ozbiljnijih zastoja i zakrčenja od Pojata.

(Kurir.rs/Večernje novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...