PANIKA! N1 U STRAHU OD POKRETANJA KURIR TV KANALA! Nećemo na vaše mesto, ali hoćemo u SBB mrežu!
Foto: Kurir

ne vole KONKURENCIJu

PANIKA! N1 U STRAHU OD POKRETANJA KURIR TV KANALA! Nećemo na vaše mesto, ali hoćemo u SBB mrežu!

Društvo -

Kurir uopšte ne želi na mesto N1, pa se pitamo čemu iznošenje ovakvih laži

BEOGRAD - Junajted medija je i tokom jučerašnjeg dana nastavila s napadima na konkurenciju, a ovog puta je u sve to, ničim izazvana, uvukla i Kurir. U najnovijem saopštenju tvrdi da postoji plan da televizija Kurir, koja uskoro počinje s radom, zameni N1 u Telekomovom portfoliju.

Ova tvrdnja jednostavno nije tačna. Kurir uopšte ne želi na mesto N1, pa se pitamo čemu iznošenje ovakvih laži.

Dakle, da budemo kristalno jasni - ne, nemamo nameru da zauzmemo mesto N1, te nemaju čega da se plaše. Uostalom, nećemo ni imati nacionalnu frekvenciju, pa nećemo ni juriti mesto broj jedan na daljinskim upravljačima. Iako ni N1 nema nacionalnu frekvenciju, to im nije smetalo da zauzmu tu poziciju u portfoliju SBB. Kurir ne želi da obmanjuje javnost, manipuliše činjenicama i koristi sopstvenu televiziju za obračun s političkim i svakim dugim neistomišljenicima, kao što to čini N1.

foto: Kurir

Naša saradnja sa Junajted medijom dosad je bila korektna i nadamo se da takva može da ostane i u budućnosti. Isto tako, očekujemo od SBB fer uslove kad Kurir pokrene svoju TV ekstenziju. To znači da očekujemo da nas puste u njihovu mrežu i daju nam poziciju dostojnu najuticajnijeg medija na Balkanu.

Radićemo, kao i do sada, profesionalno i objektivno. Baš ovako kao što smo ovih dana u Kuriru obradili sukob operatera i približili građanima suštinu problema. Od danas nas svi operateri mogu smatrati ambasadorima interesa građana.

(Kurir.rs / Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track