Najnovije vesti

ANETA MILIĆ (15) JAVILA MAMI DA ĆE PRESPAVATI KOD DRUGARICE I NESTALA: Gubi joj se svaki trag! Znate li išta o njoj?
Foto: Facebook Printscreen

pomozite, javite...

ANETA MILIĆ (15) JAVILA MAMI DA ĆE PRESPAVATI KOD DRUGARICE I NESTALA: Gubi joj se svaki trag! Znate li išta o njoj?

Društvo
13:43h

Aneta ima dugu crnu kosu, a na sebi je imala crnu jaknu, farmerke i crno-bele patike

BEČ - Aneta Milić (15) nestala je u sredu u Beču, pošto je majci prethodno poslala poruku da će prespavati kod drugarice.

Devojčica kod koje je Aneta trebalo da prespava o tome nije znala ništa, a devojčica je poslednji put viđena na železničkoj stanici Majdling u Beču, javlja Kosmo.at.

U kući porodice Milić je tog, 19. februara, bilo sve uobičajeno. Aneta je, kao i svakog drugog dana, otišla u školu koja se nalazi u Badenu kraj Beča, a u 13.30 je mami poslala SMS poruku u kojoj je obaveštava da neće spavati kod kuće, već da ide u posetu drugarici.

To je ujedno bio i poslednji put kada je njen mobilni telefon bio dostupan.

Roditelji su, shvativši da se duže vreme ne vraća kući, najpre pozvali drugaricu kod koje je trebalo da spava, međutim ona je negirala da zna bilo šta o tome, rekavši da se nisu videle, preneo je austrijski "OE24".

Prema informacijama do kojih je policija došla, devojčica je poslednji put viđena na železničkoj stanici Majden sa prijateljima oko 16 časova. Ni oni nisu znali da kažu gde je ona sada.

Njen očuh rekao je kratko tamošnjim medijima da porodici ovo veoma teško pada, ali drugi detalji nisu objavljivani. Takođe, nije potvrđeno da je devojčica srpskog porekla.

Kako je navedeno, Aneta ima upadljivo dugu, crnu kosu, visoka je 160 centimetara, a u trenutku nestanka na sebi je imala farmerke, crnu jaknu i crno-bele patike.

foto: Facebook Printscreen

(Kurir.rs/Kosmo.at)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track