POMOZIMO ONIMA KOJIMA JE TO POTREBNO: EXIT poziva sve mlade da pomažu starije sugrađane u velikoj akciji „Super Komša“!
Foto: Promo

POMOZIMO ONIMA KOJIMA JE TO POTREBNO: EXIT poziva sve mlade da pomažu starije sugrađane u velikoj akciji „Super Komša“!

Društvo -

Nisu vremena tako loša, kad pokuca Super Komša!“, poručuje novi televizijski spot kojim EXIT motiviše sve mlade da pomognu svoje starije sugrađane tokom vanrednog stanja! „Super Komša“ za cilj ima pružanje podrške i odavanja priznanja čitavom nizu primera gde su mlađi građani pronašli razne načine da pomognu svoje starije komšije, zbog čega zaslužuju da se pridruže superherojima kao što su, pre svih, zdravstveni radnici, ali i svi drugi ljudi koji ovih dana daju svoj doprinos da društvo funkcioniše.

Spot je urađen u kratkom roku kao podrška nacionalnoj platformi za prijavu volontera iz cele zemlje putem sajta budivolonter.gov.rs, a na kojem se nalazi i dodatne instrukcije kako da se pomogne najugroženijim licima koji zbog epidemije Covid-19 moraju da ostanu kod kuće. Zahvaljujući sistematičnom i odgovornom pristupu organizovanja volontera, ujedno se sprečavaju različiti oblici zloupotreba, a pomoć se osigurava građanima u svim krajevima Srbije, a ne samo u urbanim sredinama. Sve objave sa društvenih mreža ovih superheroja koje u opisu budu imale heštegove #budivolonter i #superkomsa, biće promovisane putem društvenih mreža Exita, te putem posebnog profila „Super Komša“ na fejsbuku i instagramu, na kojem će uvek biti više informacija i pozitivnih primera.

Pozivaju se svi da pošalju fotografije sa ovakvih akcija kako bi se omasovila ova aktivnost i pomogli svi građani Srbije kojima je pomoć potrebna. Takođe, na ovaj način se mogu i razmenjivati iskustva sa terena, kako bi drugima koji se uključuju u ovu akciju, bilo lakše da se snađu kada su u pitanju fizička distanca, dezinfekcija i operativno funkcionisanje dostave namirnica i lekova za starije komšije.

Večeras specijalni program posvećen Italiji!

Kako bi mnogima ostanak kod kuće tokom vanrednog stanja protekao što lakše, EXIT festival ovih dana intenzivirao je svoje onlajn aktivnosti i lansirao specijalni EXIT TV program. Večerašnji program posvećen je zemlji koja je najpogođenija – Italiji, a u pitanju je back to back set iz 2015. godine koji čine dva maestralna di-džeja Adam Beyer i Joseph Capriati! Specijalni EXIT TV program podrazumeva emitovanje nikad ranije objavljenih nastupa izvođača na fejsbuk stranici festivala, svake večeri simbolično u 20:20, a program je do sada pratilo preko million korisnika ove društvene mreže iz zemlje i sveta. Nakon što su emitovani nastupi bendova Faithless, Bastille, Motorhead, sve festivalske fanove u narednim danima očekuju čak dva HomeStreama, Ilija Djoković i Miloš Vujović, snimak spektakla koji je Skepta prošle godine napravio na glavnoj bini EXIT festivala, nastup Richie Hawtina na Dance Areni sada već davne 2007. godine, ali i brojni drugi koji će biti objavljivani u narednom periodu.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track