SVI VI KOJIMA SMETA IZOLACIJA: Ovo je poruka mladića (16) rođenog sa POLA SRCA! Morate je pročitati (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook

ČEKAJUĆI VAKCINU

SVI VI KOJIMA SMETA IZOLACIJA: Ovo je poruka mladića (16) rođenog sa POLA SRCA! Morate je pročitati (FOTO)

Društvo -

Nikola Džoni Ranković (16) rođen je sa pola srca, a ovo mu je, kako kaže, peta izolacija u životu.

Lider rok benda "The Churlians" svestan je da mora da poštuje sve mere kako bi se sačuvao od korona virusa, jer spada u visokorizičnu grupu.

"Ovo mi je peta izolacija za 16 godina. Prvi put - u inkubatoru, drugi i treći put posle dve teške operacije srca i dobijanja dijabetesa, a četvrti put kad su mi ugradili pejsmejker. Taman kada sam sa 12 godina objavio svoj kompletni autorski album i još nekoliko singlova, poslao vam poruke stihovima pesama 'Strah', 'Važno je samo šta ostaje', 'Nije do love', protutnjao sa gitarom i bendom više od 35 velikih festivalskih bina, dajući i više od svojih fizičkih mogućnosti, stigla me je i peta izolacija", poručio je Džoni, a onda dodao:

"Jasno vam je, imao bih ekstremno veliki rizik ako bih dobio kovid 19. Živim u miru sa tim da do vakcine ne smem da izađem iz kuće, kako celu svoju životnu borbu ne bih predao u ovoj bici. I neću! Danima u kućnom studiju radim tekst i muziku. Sviram gitaru, klavir, pevam, produciram, miksujem, da vam što pre poklonim novu pesmu. Volim vas, čuvajte se za velike stvari u životu, i zato ostanite kod kuće".

Ako može Džoni sa 16 godina, mogu i svi ostali...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track