NEVEROVATNO INTERESOVANJE: 1.000.000 građana prijavilo se za 100 EVRA u prvih 5 sati
Foto: Instagram Printscreen, Siniša Mali

onlajn prijava

NEVEROVATNO INTERESOVANJE: 1.000.000 građana prijavilo se za 100 EVRA u prvih 5 sati

Društvo -

BEOGRAD - U prvih pet sati preko milion gradjana se prijavilo za jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 100 evra! Prijave se vrše putem sajta idp.trezor.gov.rs

U toku prva tri sata pola miliona građana Republike Srbije se prijavilo za isplatu novčane pomoći u iznosu od 100 evra preko portala Uprave za trezor, na veb adresi idp.trezor.gov.rs.

Podsećamo da pravo na novčanu pomoć imaju svi punoletni državljani Republike Srbije, sa važećom ličnom kartom i prebivalištem u Republici Srbiji. Potrebno je samo da unesu broj lične karte, matični broj, kao i da izaberu banku preko koje žele da im se isplati novac, bez obzira na to da li imaju otvoren račun ili ne.

U petak 15. maja će početi prijava telefonskim putem, preko kontakt - centra, čiji će broj telefona biti objavljen u petak ujutru.

Primaoci penzija i novčane socijalne pomoći su automatski prijavljeni za isplatu ove novčane pomoći, koja će za njih početi od petka 15. maja.

Podsećamo da je cilju podrške svojim građanima u vremenima krize izazvane epidemijom novog virusa Covid-19, Vlada Republike Srbije donela je odluku da svim punoletnim državljanima koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije i važeću ličnu kartu, omogući dobijanje jednokratne pomoći od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja