KONKURS ZA NOVINARSKE NAGRADE: Bira se najbolji putopis o Srbiji i Egiptu
Foto: Prinsrcreen

za 2020.

KONKURS ZA NOVINARSKE NAGRADE: Bira se najbolji putopis o Srbiji i Egiptu

Društvo -

Fondacija „Biljana Bosnić Ognjenović" objavljuje konkurs za novinarsku nagradu „Biljana Bosnić Ognjenović" za najbolje napisan putopis o destinaciji u Republici Srbiji. Nagrada se sastoji od novčanog iznosa od 100.000,00 RSD i plakete. Pravo da konkurušu imaju studenti i novinari starosti od 20 do 34. godine.

U saradnji sa Ambasadom Arapske Republike Egipat dodeljuju se još dve specijalne novinarske nagrade „Biljana Bosnić Ognjenović", za najbolje napisane putopise o Egiptu.

Radni naslov putopisa „Egipat u očima Srbije". Prva specijalna nagrada se sastoji od plakete i putovanja u Egipat na sedam dana, u periodu od avgusta do novembra 2020. (ukljuceni su prevoz i smeštaj).

Pravo da konkurišu imaju studeniti novinarstva i novinari. Druga specijalna nagrada je, takođe, plaketa i putovanje u Egipat na sedam dana, u periodu od avgusta do novembra 2020. Pravo da konkurišu imaju studenti od 17 do 23 godine, svih univerziteta u Republici Srbiji. Svi nagrađeni radovi će biti objavljeni u časopisu „Turistički svet".

Prijave na konkurs (putopise sa 3 do 4 fotografije) slati na mejl adresu: konkurs @bbofondacija.com, do 21.06.2020. Radovi koji konkurišu ne smeju biti već objavljivani niti nagrađivani. Prijave će biti šifrovane i kao takve dostavljane stručnom žiriju. Najbolji radovi će biti proglašeni 15.07.2020. Svečano uručenje nagrada će biti održano 21.07.2020. u rezidenciji ambasadora Egipta.

Kurir.rs/E.K/Foto:Prinscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track