Najnovije vesti

ponosan

GRADONAČELNIK VUČEVIĆ: Novi Sad bi trebalo da dobije i četvrti most, i to nije pusta želja, već konkretan plan! VIDEO

Društvo

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kazao je danas da je veoma ponosan što su novi most u Novom Sadu i obilaznica proglašeni kao projekat od nacionalnog značaja.

- To znači da je gotovo izvesno da Novi Sad dobija četvrti most – produžetak Bulevara Evrope i spajanje kod obilaznice u Sremskoj Kamenici. To je za mene toliko važna vest za Novi Sad, toliko smo se trudili da vratimo i zajedno smo sa potpredsednicom Vlade, Vladom Srbije, i predsednikom podizali Žeželjev most, a danas smo u stanju da planiramo, projektujemo i izvedemo novi most u Novom Sadu i i nije to neka pusta želja, već konkretni i realni planovi i nešto što ćemo veoma brzo krenuti da radimo. Hvala svima, Vladi, predsedniku Repiblike i potpredsednici Vlade Zorani Mihajlović – istakao je Vučević.

1 / 5 Foto: Kurir

On je danas, zajedno sa potpredsednicom Vlade Republike Srbije i ministarkom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zoranom Mihajlović, obišao završne radove na izgradnji nadvožnjaka preko auto-puta Beograd - Novi Sad i radove na izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti u Novom Sadu.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...