LC Waikiki od sutra u Beo Shopping Centru- neverovatna 3+1 akcija!
Foto: Promo

LC Waikiki od sutra u Beo Shopping Centru- neverovatna 3+1 akcija!

Društvo -

Na radost svih ljubitelja moderne odeće, dostupne svima po povoljnim cenama, omiljeni srpski modni brend LC Waikiki otvara svoju novu prodavnicu u Beo šoping centru, Vojislava Ilića 141i. Otvaranje je planirano za četvrtak, 25. jun u 10:00 časova uz kreativan program za najmlađe, uključujući aktivaciju oslikavanja lica najmlađih i klovn animaciju. Prva četiri dana otvaranja, od 25-28. juna, uživajte u neverovatnoj akciji! Kupite tri artikla, a LC Waikiki vas časti sa četvrtim!

foto: Promo

Nakon dugog perioda izolacije i borbe protiv COVID-19, konačno su ublažene mere i život se polako vraća u normalu. Svima nam je potrebno da unesemo malo osveženja u svoj život, ali i ormare, a ne postoji bolje mesto da se to uradi nego LC Waikiki. Ovaj brend je poznat po tome da svojim kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama nego konkurencija. U prosečnoj LC Waikiki prodavnici možete pronaći više od 40,000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove porodice – od beba, tinejdžera do žena i muškaraca.

foto: Promo

- Uz puno poštovanje svih mera zaštite, koje važe kako za naše radnike, tako i za naše drage kupce, možete ponovo da uživate u sjajnim ponudama i najboljim cenama uz naš slogan “Svako zaslužuje da se dobro obuče.” – poručuju iz kompanije LC Waikiki.

foto: Promo

Otvaranje nove prodavnice je sjajna prilika da, zajedno sa članovima cele porodice, odaberete nešto iz nove LC Waikiki kolekcije ili neki od artikala na sniženju.

1 / 12 Foto: Promo

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track