POPLAVE NAPRAVILE PROBLEME U SAOBRAĆAJU: Evo gde su putevi zavtoreni po Srbiji
Foto: EPA

VAŽNE INFORMACIJE ZA VOZAČE

POPLAVE NAPRAVILE PROBLEME U SAOBRAĆAJU: Evo gde su putevi zavtoreni po Srbiji

Društvo -

Javno preduzeće "Putevi Srbije " saopštilo je danas da je na pojedinim putnim deonicama u zemlji saobraćaj obustavljen zbog poplava, dok se na nekim deonicama vozila propuštaju naizmenično.

Kako se navodi, naizmenično se propuštaju vozila na deonici Međurečje-Kumanica, nakon obustave saobraćaja usled izlivanja reke, dok je na deonici Ivanjića-Ušće, u mestu Mlanča, saobraćaj obustavljen.

Na deonici Gračanica-Ljubovija, u mestu Ljubovija (kod motela), saobraćaj je obustavljen zbog izlivanja reke Ljuboviđe i urušavanja mosta, a alternativni putni pravci su lokalni putevi u Ljuboviji.

U mestu Klisura, na putu između Arilja i Ivanjice, saobraćaj je obustavljen zbog izlivanja reke Moravice koja je oštetila deo puta.

U saopštenju se najavljuje da će od 29. juna na autoputu E-75 početi postavljanje saobraćajne signalizaćije u okviru radova na održavanju nadvožnjaka na petlji "Umčari", na deonici Bubanj Potok - Batočina.

U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci.

U toj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track