ALEKSANDAR ĐONDOVIĆ, GLAVNI UREDNIK KURIRA: Tri kao jedan za celu Srbiju
Foto: Marina Lopičić

pred vama je novi kurir

ALEKSANDAR ĐONDOVIĆ, GLAVNI UREDNIK KURIRA: Tri kao jedan za celu Srbiju

Društvo -

Pred vama je novi Kurir. Svežiji, moderniji, lepši, luksuzniji, pametniji. Jednom rečju, svetski. Zadržali smo naš prepoznatljiv UREĐIVAČKI koncept, ali s novim izgledom, novim pričama, novim rubrikama, novim dodacima, novim bojama, i starom željom da budemo najbolji, najbrži, najuticajniji, i kao i uvek, na vašoj strani.

Jer, ovo je za vas, naše čitaoce. Želimo da vam pokažemo koliko cenimo vašu lojalnost tokom ovih 17 godina. Da vam pokažemo zahvalnost što nas kupujete i verujete u ono što radimo. Da vam pokažemo da i dalje imamo snagu i želju da se menjamo, i da budemo bolji.

Kao i do sada, za sve najvažnije vesti, ekskluzive, intervjue, afere i zanimljivosti prvo ćete saznati u Kuriru, a novi vizuelni identitet samo će nam dati još veću snagu da nastavimo tim putem. Jer, redizajn i transformacija našeg print izdanja urađena je u skladu s najmodernijim svetskim trendovima kada su dnevni listovi u pitanju. I to ćete videti već brzim pogledom na izložene novine na kiosku.

Kurir je od prvog broja diktirao tempo, postavljao standarde, oblikovao stvarnost, nagoveštavao promene... Uvek sa stavom, kritični, provokativni, na strani naroda, bez kompromisa, to su vrednosti koje su nam i dalje najvažnije, i koje ćemo nastaviti da čuvamo. Ali, jedna stvar je za nas posebno važna, a to je da smo od prvog dana prepoznati kao srpski list, a vremenom smo postali i važan srpski brend. Zato je Vidovdan, kao jedan od najvažnijih datuma u srpskoj istoriji, izabran za dan kada lansiramo ne samo redizajnirano print izdanje, već i nešto sasvim novo - Kurir televiziju.

Od danas Kurir postaje jedini medij u Srbiji i regionu koji ima tri kanala komunikacije - novine, sajt i televiziju. Sve ono što ste do sada čitali u štampanom izdanju i na portalu, ali i mnogo više od toga, od sada ćete moći da gledate na našoj televiziji, u našem prepoznatljivom stilu. Tri redakcije koje rade kao jedna trudiće se da svaki sadržaj predstave na najvišem nivou, a verujemo da će to biti jedinstveno iskustvo za naše čitaoce i gledaoce.

Svesni smo koliku odgovornost imamo kao najuticajniji dnevni list i najčitaniji sajt u Srbiji, a sa pokretanjem naše TV ekstenzije, ona će biti mnogo veća. Ali, za to smo spremni i nestrpljivo smo čekali ovaj dan. Budite uz nas.

(Foto:Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track