OSTVARITE SVOJE CILJEVE: SAZNAJTE KAKO VAM U TOME POMAŽE VAŠ KARAKTER
Foto: Shutterstock

OSTVARITE SVOJE CILJEVE: SAZNAJTE KAKO VAM U TOME POMAŽE VAŠ KARAKTER

Društvo -

Važno je kakve izbore pravimo u životu. Oni nas vode do ciljeva koje sebi postavljamo, a njih donekle određuje naš karakter i tip ličnosti. Svako od nas ima nešto posebno što ga definiše i razlikuje od drugih, a ako bismo tražili crtu koja bi bila svima zajednička to bi bila težnja za slobodom.

Nezavisnost od spoljnih faktora i mogućnost da odlučujemo o svojim potezima dobrim delom temelji se na finansijskoj sigurnosti, a nju možemo da obezbedimo štednjom. Da bismo u tome i uspeli, osmišljeni su brojni modeli štednje koji odgovaraju na različite potrebe svojih korisnika.

Slamarice ne mogu od jednog dinara da naprave dva, ali zato banke itekako mogu. Ukoliko u banci pronađete i partnera koji vas razume i od koga možete da dobijete i više od očekivanog, onda ste na višestrukom dobitku. Direktna Banka razume značaj finansijske sigurnosti, zbog čega je razvila atraktivne modele štednje koji na najbolji način odgovaraju tempu života, navikama i planovima korisnika.

foto: Shutterstock

Pametnim raspolaganjem novca on se neće pojaviti kao prepreka u ostvarivanju vaših želja i ciljeva. Evo kako da otkrijete koja je štednja usklađena sa vašim tipom ličnosti.

Za vas koji vredno radite i posvećeni ste cilju, ulažete maksimum pažnje, znanja i umeća, stalno se usavršavate i uvek tražite više, sigurni smo da želite da i vaš novac radi po istom principu. Ovo je moguće čak i bez vašeg angažmana, jer Direktna Banka zna da zaslužujete nagradu. U prilog tome govore nove kamate za Standardnu štednju u evrima, kod kojih je, na primer, nominalna kamatna stopa za oročenja na 12 meseci čak 1,20 odsto, dok je efektivna kamata 1,02 odsto. Ukoliko se opredelite za ovaj model, imate mogućnost izbora valuta i različitih perioda oročenja, do maksimalnih 36 meseci za depozite u dinarima i evrima, uz isplatu kamate po dospeću štednog uloga.

Ukoliko volite spontanost, iznenađenja i izazove, i ne odolevate avanturama, sigurni smo da niste imali previše vremena da razmišljate i o štednji. Iako možda deluje da se ona ne uklapa u vaše planove, Fleksi štednja Direktne Banke je ono što vam daje mogućnost da ostanete svoji i slobodni bez granica. Uz odlične kamate, pruža i mogućnost podizanja do 50 odsto uloga, odjednom ili iz više puta u bilo kom trenutku, bez prekida oročenja. Ovaj model štednje znači da nijedan plan ne mora da se odloži.

foto: Shutterstock

Za vas koji volite sigurnost, planirate unapred, želite stabilan dom, posao i uživate u tome da znate šta vas očekuje, Direktna Banka je obezbedila Stepenastu štednju sa izuzetnim kamatama, koje kod dinarskih uloga rastu iz meseca u mesec, odnosno pet puta na svaka tri meseca kod oročenja u evrima.

Dodatne detalje i informacije o štednji možete da pronađete na internet portalu Direktne Banke, kao i u bilo kojoj ekspozituri iz njihove poslovne mreže širom Srbije.

Kakav god da je vaš plan, kuda god da vas karakter odvede, važno je da imate stabilan oslonac i pouzdanog partnera u ostvarivanju ciljeva. Štednjom u Direktnoj Banci obezbedite sebi sigurnost i budite slobodni da živite u skladu sa onim što vas čini autentičnim i srećnim.

Promo tekst/ Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track