Najnovije vesti

DIREKTOR YUTA SENIČIĆ O EVZONIJU: U toku dana očekujemo potvrdu od Grka i konkretno obrazloženje
Foto: Marina Lopičić, Shutterstock

čekamo najnovije informacije

DIREKTOR YUTA SENIČIĆ O EVZONIJU: U toku dana očekujemo potvrdu od Grka i konkretno obrazloženje

Društvo

Kako je rekao, tokom noći su preko tog graničnog prelaza prolazili autobusi i putnici koji su krenuli u Grčku, da bi danas u 10.30 granica bila zatvorena

SKIJATOS - Direktor Yute Aleksandar Seničić kaže da se u toku dana očekuje konkretno obrazloženje grčkih vlasti u vezi sa zatvaranjem graničnog prelaza Evzoni sa Severnom Makedonijom, odnosno potvrda da će on ipak biti otvoren za građane Srbije.

"Verujem da ćemo danas u toku dana imati konkretno obrazloženje, odnosno potvrdu grčke vlasti da li Evzoni ostaje zatvoren, jer informacija koju imamo od juče, odnosno dopis koji smo dobili, kaže da će biti tako, a da će jedino građani Srbije biti izuzeti", rekao je Seničić.

Kako je rekao, tokom noći su preko tog graničnog prelaza prolazili autobusi i putnici koji su krenuli u Grčku, da bi danas u 10.30 granica bila zatvorena.

"Stigao je nekakav dopis koji je dosta nerazumljiv i za same carinike, u kojem se insistira da iz Severne Makedonije u Grčku mogu da uđu samo vlasnici pašosa država EU. Sličnu situaciju smo imali na bugarskoj granici kada je otvorena... Ostaje da vidimo", rekao je Seničić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...