PELEMIŠ O PETICIJI ZA SMENU KRIZNOG ŠTABA: Pozivam kolege-potpisnike inicijative da nam pomognu
Foto: Printscreen

odgovara na kritike

PELEMIŠ O PETICIJI ZA SMENU KRIZNOG ŠTABA: Pozivam kolege-potpisnike inicijative da nam pomognu

Društvo -

Infektolog Mijomir Pelemiš pozvao je danas kolege lekare koji su potpisali inicijativu za smenu Križnog štava i koji kritikuju rad aktuelnog sastava tog štaba da se zajedno bore protiv zajedničkog neprijatelja virusa Covid-19, a ne da se bave politikom.

"Pozivam sve njih koji imaju neku novu ideju. Ja čujem da oni govore o merama koje mi već sprovodimo da se pridržavamo", rekao je Pelemiš i naglasio da im je potrebna pomoć, a da su građani postali savesniji kada je reč o poštovanju mera.

Na novinarsko pitanje šta on misli o inicijativi o smeni Kriznog štaba i da li smatra da potpisnici peticije imaju valjane argumente Pelemiš kaže da on uvažava sve svoje kolege koji su potpisnici i da ih ljudski moli da im pomognu, te da će prihvatiti njihove sugestije i svaki dobar predlog u borbi za dobrobit zdravlja svih građana Srbije.

"Naš prevashodni zadatak je zdravlje građana Srbije i mi se za to i borimo", naglasio je Pelemis.

On je pozvao svoje, kako je kazao, uvažene kolege da se bore protiv zajedničkog neprijatelja, a ne da se bave politikom.

"Politika mene ne zanima, ono što me zanima je zdravlje građjana i tu prihvatam svaki predlog u interesu zdravlja naših građana", zaključio je Pelemiš.

Zamenik direktora "Batut" Darija Kisić Tepavčević odgovarajući na isto pitanje rekla je da jedino ujedinjeni protiv epidemije svi zajednički pobeđujemo.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track