BEŽITE ODAVDE KU**E SRPSKE! Porodicu iz Leskovca na letovanju u Albaniju sačekala jeziva poruka na automobilu
Foto: Profimedia

zapao im odmor

BEŽITE ODAVDE KU**E SRPSKE! Porodicu iz Leskovca na letovanju u Albaniju sačekala jeziva poruka na automobilu

Društvo -

Porodica iz Leskovca na letovanju u Albaniji doživela je kranje uznemirijuću i neprijatnu situaciju kada im je ceo automobil izgreban uvredljivim porukama na albaskom jeziku.

Letovanje Leskovčana u Sarandi na jugu Albanije, pretvorilo se u razgovore i pregovore sa policijom zbog oštećenog automobila koji ih je sačekao na parkingu prvog dana letovanja. Poruke uvredljivog karaktera: "Bežite odavde ku**e srpske" i "smrt svim Srbima" zatekli su kada su prišli svom parkiranom automobilu.

Brat vlasnika automobila i ispričao je da su nakon incidenta pozvali srpsku ambasadu, gde im je rečeno da će oni kontaktirati određene nadležne službe.

foto: printscreen privatna arhiva

- Albanska policija je izvršila uviđaj, moj brat je dao izjavu i treba da dobijemo poziv od sudije, ali to se nije još desilo - rekao je za Blic brat vlasnika automobila koji je želeo da ostane anoniman. Obeštećenje, ali ni poziv od sudije, još nisu dobili, a ogrebotine na automobilu su toliko duboke da se kompletno vozilo mora farbati.

- Ostatak odmora nismo imali nikakvih problema, čak je i njihova policija rekla: "Ovo je sramota za Albance" - kaže sagovornik.

On je istakao da tokom celog odmora nisu imali više nikakvih problema.

Kurir.rs/Blic

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track