Najnovije vesti

OD SUTRA ZATVORENA PETLJA UMČARI: Saobraćaj će biti preusmeren na Mali Požarevac
Foto: Printskrin

PUTEVI SRBIJE

OD SUTRA ZATVORENA PETLJA UMČARI: Saobraćaj će biti preusmeren na Mali Požarevac

Društvo

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da će će sutra biti zatvorena za saobraćaj petlja "Umčari", na državnom putu I A reda broj 1, deonica Bubanj Potok - Batočina, a saobraćaj će biti preusmeren na petlju "Mali Požarevac".

Uključenje i isključenje saobraćaja na petlji "Umčari" biće zatvoreno do 25. septembra.

U zoni nadvožnjaka u petlji "Umčari", za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u smeru Beograd - Niš, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Izmena režima saobraćaja na auto-putu u smeru Niš - Beograd i dalj je na snazi. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Sutra uveče, od ponoći do 03.00 časa, na deonici od Omladinskih brigada do Narodnih heroja u nivou bloka 38, u smeru Beograd-Šid, izvodiće se radovi na postavljanju javnog osvetljenja.

Tokom radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru ka Šidu, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na deonici Zrenjanin - Sutjeska sutra od 07.00 do 17.00 časova, izvodiće se radovi na redovnom održavanju na državnom putu I B reda broj 18.

Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...