VOJTEHOVSKI NEGIRALA KRIVIČNO DELO PRED TUŽIOCEM: Saslušana zbog krivičnog dela povreda tajnosti postupka (KURIR TV)
Foto: Tamara Trajković

VOJTEHOVSKI NEGIRALA KRIVIČNO DELO PRED TUŽIOCEM: Saslušana zbog krivičnog dela povreda tajnosti postupka (KURIR TV)

Društvo -

napustila. nije đelele ad otkrije na saslušanju

Voditeljka Tatjana Vojtehovski danas je saslušana u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu povodom krivičnog postupka koji se protiv nje i drugih osoba vodi zvog sumnje da su objavili zaštićene podatke o meloletnim osobama u emisiji "Zivot priča", emitovanoj na TV Prva 2016. godine.

Saslušana je zbog krivičnog dela "povreda tajnosti postupka" i tom prilikom je iznela svoju odbranu, negirajući izvršenje krivičnog dela, preciziraju u tom tužilaštvu.

Za voditeljkom je početkom prošle sedmice sedmice po nalogu tužilaštva bila raspisana potraga zbog neodazivanja na više poziva za saslušanje u toku poslednjih godinu dana, ali joj je poziv uručen u petak, po povratku iz Crne Gore sa odmora.

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu vodi krivični postupak protiv Vojtehovski i drugih osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo povreda tajnosti postupka.

Krivični postupak se vodi zbog objaljivanja podataka o maloletnim osobama u emisiji "Zivot priča" emitovanoj na TV Prva 20. oktobra 2016. godine.

Ona se odazvala na poziv koji je primila u petak kada je iz Crne Gore sletela u Srbiju.

Podsetimo, voditeljka je stigla jutros vidno raspolođena pred zgradu Tužilaštva na Novom Beogradu i okupljenim novinarima kratko rekla da i dalje ne zna koji je predmet u pitanju.

foto: Tamara Trajković

Potom je stigao i njen advokat Vladimir Todorić, pa su zajedno ušli u zgradu.

foto: Tamara Trajković

Kurir.rs/J. Ivić - Foto: T.Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track