Najnovije vesti

NOĆNE PTICE, PAŽNJA! Radovi na Gazeli od 23 sata do 4 ujutru
Foto: Ana Paunković

PUTEVI SRBIJE

NOĆNE PTICE, PAŽNJA! Radovi na Gazeli od 23 sata do 4 ujutru

Društvo

Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu Gazela izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4.00 časa ujutru u smeru ka Novom Beogradu, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Radovi u smeru ka Nišu obavljaće se sutra i 24. septembra u periodu od 23.00 do 4.00 časa.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka.

Auto-put E-75, petlja "Mali Požarevac" - petlja "Umčari" - do 4. oktobra radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, kolovozna traka smera Niš - Beograd, zatvorena za saobraćaj, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom suprotnog smera (Beograd-Niš). Smer Beograd - Niš, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Nova Crnja - Srpska Crnja, (u blizini raskrsnice Vojvode Stepe - put za Kikindu) - 22. septembra od 7 do 17 časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa. U zoni radova naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Auto - put E-75, petlja "Subotica Sever" - petlja "Subotica Istok" smer ka Novom Sadu, od 14. septembra od 7 časova radovi na rehabilitaciji vozne saobraćajne trake, a saobraćaj preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u dužini od 1200 metara. Planirani rok završetka radova je 9. oktobar.

Most preko reke Tamiš, kod Sečnja - radovi na redovnom održavanju do 15. oktobra na levoj strani mosta u smeru Sečanj - Boka. Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Šid i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnim prelazima Kelebija i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

(Kurir.rs/Tanjug/Putevi Srbije)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...