Najnovije vesti

BRNABIĆEVA RASKRINKALA LAŽI: Sve što izgovori Marinika Tepić je bestidna laž!
Foto: BETA / Slobodan Miljević

dostavila dokaze

BRNABIĆEVA RASKRINKALA LAŽI: Sve što izgovori Marinika Tepić je bestidna laž!

Društvo

Premijerka Ana Brnabić oštro je reagovala na Tviteru povodom tvrdnji Marinike Tepić, potpredsednice Stranke slobode i pravde da krizni štab za suzbijanje Kovid 19 ne postoji.

Ona je Tepićevoj poručila da je bestidno laganje način na koji vodi politiku i kao dokaz tome dostavila dokaz o osnivanju kriznog štaba.

- Suština svega što izgovorite je laž. Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne "zaobilaženje istine", već drsko, otvoreno, bestidno laganje - napisala je na Tviteru premijerka Ana Brnabić.

foto: Zorana Jevtić

Marinika Tepić prethodno je takođe na Tviteru napisala da "krizni štab ne postoji".

- Neka novinari pitaju "članove": pokažite rešenje Vlade o vašem imenovanju! Nema! Jer ne postoji! - napisala je Tepićeva i dodala da je sa advokatom Vladimirom Todorićem zbog ovog tužila krivično Brnabićevu i članove kriznog štaba.

Brnabićeva je inače na Tviteru kao dokaz svojim tvrdnjama da se radi o drskoj laži postovala i link ka sajtu Vlade Srbije gde se nalazi saopštenje o osnivanju kriznog štaba.

- Vlada Republike Srbije donela je na današnjoj sednici niz novih mera koje su usmerene na suzbijanje i sprečavanje širenja koronavirusa u našoj zemlji. Kako bi se obezbedilo blagovremeno i usklađeno postupanje i preduzimanje aktivnosti nadležnih organa, organizacija i službi, kao i drugih subjekata koje se odnose na suzbijanje zarazne bolesti Kovid -19, obrazovan je Krizni štab za suzbijanje zarazne bolesti Kovid-19 - piše u saopštenju od 13. marta.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

 (Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...