POTRESAN STATUS NAŠEG LEKARA: Devojčici pred operaciju mogao je da pomogne samo BRAT blizanac - njegova ODLUKA će vas RASPLAKATI!
Foto: Profimedia, Printscreen Facebook

iskrena dečija ljubav

POTRESAN STATUS NAŠEG LEKARA: Devojčici pred operaciju mogao je da pomogne samo BRAT blizanac - njegova ODLUKA će vas RASPLAKATI!

Društvo -

Koliko je dečija ljubav bezuslovna i čista, govori status psihoterapeuta Vladimira Đurića, koji je podelio na svom fejsbuk profilu.

U njemu je preneo izjavu dečjeg hirurga Džima Klarka dok se pripremao za operaciju jedne devojčice i pričom uzdrmao i najtvrđa srca.

- Odavno nisam pročitao ništa potresnije... I lepše... I divnije... U pitanju je objava Džima Klarka...dečjeg hirurga... - napisao je Đurić uz objavu koja je glasila:

- Danas sam operisao jednu devojčicu. Trebala joj je nulta negativna krvna grupa. Mi je nismo imali, ali njen brat blizanac je ista krvna grupa kao i ona. Objasnio sam mu da je pitanje života ili smrti. Umirio se, sedeo malo u tišini i nakon što je razmislio, otišao je da se pozdravi sa svojim roditeljima. Nisam pridavao značaj ovom postupku, sve dok mu nismo izvadili krv, tada me je upitao: “I kada ću da umrem?” On je mislio da treba da da svoj život da bi spasio njen. Na sreću, oboje su sada dobro.

- Deca su to. Neiskvarena, puna ljubavi. I jako dobro sve osećaju i znaju, iako mislimo da možemo da se nasmejem i da sakrijemo nešto od njih.

- O divna duša suze su mi pošle.

- Na šta je bio spreman brat? Vredan poštovanja i divljenja - neki su od komentara mnogobrojnih koje je dirnuo ovaj tekst.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track