Najnovije vesti

KLJUČNI MOMENAT UTISKA NEDELJE: Olivera Zekić je izgovorila ovu rečenicu, a onda su svi zaćutali
Foto: Nova printscreen

ODGOVORILA NOVINARKI

KLJUČNI MOMENAT UTISKA NEDELJE: Olivera Zekić je izgovorila ovu rečenicu, a onda su svi zaćutali

Društvo

Uz dužno poštovanje, Žaklina, rekla bih da se predsednik Vučić bavi važnijim problemima nego što si ti, rekla je sinoć medijski konsultant Olivera Zekić u odgovor na nastojanje novinarke N1 Žakline Tatalović da stvori utisak kako iza napada pevača Ace Lukasa na nju stoji predsednik Aleksandar Vučić.

Polemika je vođena u emisji Utisak nedelje, u kojoj je Tatalović najpre tvrdila da iza tog napada Lukasa na nju na TV Pink verovatno stoji neko od najbližih predsednikovih saradnika.

foto: Printscreen

"Verovatno neko od najbližih saradnika", rekla je Tatalović u odgovoru voditeljki Oliveri Bećković koja je želela da zna da li ima utisak da ona vodi priču, kao što kaže medijski konsultant Olivera Zekić, koja je takođe gost u emisiji, ka tome da je predsednik lično zvao Acu Lukasa i rekao mu šta da govori.

Na rečenicu Tatalović "verovatno neko od najbližih saradnika", Zekić je dodala "nekada moja najbolja drugarica", aludirajući na nekada prijateljske odnose Žakline Tatalović sa savetnicom predsedika Srbije Suzane Vasiljević.

"Da, nekada moja najbolja drugarica Suzana Vasiljević", rekla je Žaklina, koja je, na pitanje voditeljke da li to stvarno misli, rekla "pa ne znam, moramo da znamo", na šta ju je voditeljka prekinula objašnjavajući da je Vasiljević bila sprečena da dođe u emisiju.

foto: Printscreen

Zekić je podsetila Tatalović i kako to putovanje sa Suzanom Vasiljević nije bilo jedino, te da je putovala i u Kan.

"Uživala si u Kanu, nisi se žalila. Sad se odjednom žališ", rekla je Zekić.

Zekić je rekla da ipak smatra da Žaklina "ima utisak da je možda sam Aleksandar Vučić poslao Aleksandru Vuksanoviću šta da radi".

"Uz dužno poštovanje Žaklina, ja bih rekla da predsednik Vučić ne vodi baš toliko računa o tebi, već se bavi mnogo važnijim problemima", rekla je nekadašnja članica REM-a novinarki Tatalović.

Tatalović je rekla i da nije iznenađena ćutanjem i spuštanjem glave, kao u slučaju gostiju u Hit tvitu, kada su novinari N1 u pitanju.

Zekić je na to rekla da ćutanje ne počinje od Žakline Tatalović, i podsetila na ono što su doživele i Darija Kisić i Olivera Jovićević, ali i ona 2009.

Kurir.rs/Espreso.co.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track