SOLIDARNOST MOZZARTA JE OD VELIKE KORISTI ZA ZAJEDNICU
Foto: Promo

SOLIDARNOST MOZZARTA JE OD VELIKE KORISTI ZA ZAJEDNICU

Društvo -

Iz Specijalne psihijatrijske bolnice u Kovinu zahvaljuju se ovoj kompaniji na donaciji kojom su poboljšani uslovi za lekare i pacijente

Dugoročno ulaganje u dobrobit čitave zajednice je misija kompanije Mozzart, koja je nastavila niz donacija u Kovinu. Specijalnoj bolnici za psihijatrijske bolesti ,,Kovin“ uručen je nov nameštaj, čime su poboljšani uslovi za lekare i pacijente u zdravstvenoj ustanovi koja je počela sa radom davne 1924. godine.

Dr Jovanka Petrović, v.d. direktora Specijalne bolnice „Kovin“ zahvalila se na kontinuiranoj podršci i vrednoj donaciji koja je stigla u veoma izazovnom periodu za sve.

foto: Promo

Kovinskoj bolnici je od velike pomoći solidarnost kompanije Mozzart i ovaj humani gest. Izazovi sa kojima se trenutno susreće naše društvo mogu se prevazići samo potpunom odgovornošću svakog pojedinca, kao i humanošću, solidarnošću i zajedništvom celog našeg sistema. U skladu sa tim, donacija Mozzarta nam je dragocena i od izuzetnog značaja i svakako će dati značajan doprinos u poboljšanju uslova rada za medicinsko osoblje, kao i i kvaliteta lečenja za pacijente. Zahvaljujem se ovoj kompaniji, u ime svih naših pacijenata, i u ime svih zaposlenih u Specijalnoj bolnici ,,Kovin“ – istakla je dr Jovanka Petrović, specijalista psihijatrije.

foto: Promo

Nameštaj koji je Bolnica dobila od kompanije Mozzart biće iskorišćen za opremanje zajedničkih prostorija – trpezarija i čajnih kuhinja na odeljenjima, kao i sale za sastanke u Upravnoj zgradi.

Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti ,,Kovin“ u Kovinu, sa svojih 95 godina postojanja čini deo ukupnog zdravstvenog sistema Republike Srbije i organizovanja sveobuhvatne zdravstvene zaštite iz oblasti psihijatrije i neurologije. Specijalna bolnica ,,Kovin“ funkcioniše na sekundarnom nivou zdravstvene zaštite kao visokostručna, organizovana i specijalizovana u oblastima koje svojim radom obuhvata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja