NAGRADNA IGRA UZMI RAČUN I POBEDI: Gordani Nedeljković fijat 500 L stiže ko rođendanski poklon
Foto: Privatna Arhiva

Srećnici

NAGRADNA IGRA UZMI RAČUN I POBEDI: Gordani Nedeljković fijat 500 L stiže ko rođendanski poklon

Društvo -

Pored gospođe Nedeljković iz Odžaka, i ostali dobitnici automobila iz trećeg izvlačenja igre „Uzmi račun i pobedi“ kažu da je nagrada stigla u pravom trenutku

Toliko sam presrećna i uzbuđena što sam dobila „fijat 500 L“ da još ne mogu da dođem k sebi, voziću automobil i nikad ga neću prodati, jer sreća se ne prodaje, rekla je za Kurir Gordana Nedeljković (48) iz Odžaka, jedna od pet srećnih dobitnika automobila „fijat 500 L“ koji su izvučeni u subotu uveče u trećem kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

- Mesec i po dana smo i roditelji i sestra i ja bili bolesni od korone i to je bilo strašno, ali uz božju pomoć smo prebrodili to i sada sam dobila najlepši poklon za rođendan, koji mi ide 27. decembra - istakla je ona i dodala da je, sve u svemu, ovo bila dobra godinu za nju, sa najlepšim mogućim krajem.

- Radim u policijskoj stanici i ove godine sam kupila stan, a sada sam dobila i kola. U ovim teškim vremenima, pored zdravlja, šta još mogu da poželim od života - radosno kaže Nedeljkovićeva, koja je poslala samo tri koverte. Pored nje, automobile su osvojili i Uroš Miljković iz Pančeva, Jovan Ivanišević iz Zrenjanina, Nada Živkov iz Tovariševa i Slavica Obradović iz Šapca, koja je kroz smeh ispričala za Kurir da njeni unuci jedva čekaju da pođu u školu da se pohvale „da je baba dobila automobil“.

- Svi smo se okupili ispred televizora, deda i ja i deca i unučići, imam dva sina i petoro unučića. Poslali smo oko 50 koverata. Deda i ja smo penzioneri, pa se tako malo igramo. Mnogo smo se obradovali, ali najviše se radovala omladina. Daću kola sinu i snaji, da mogu mladi da uživaju, a koristiće ga i suprug kad mu ustreba, jer je ceo život bio šofer, a danas se bavimo pčelarstvom - kaže Obradovićeva (66).

foto: Privatna Arhiva

Jovan Ivanišević iz Zrenjanina navodi da su supruga i on takođe poslali oko 50 koverata, ali da nije gledao izvlačenje, već da su mu sin i snaja javili da mu se osmehnula sreća.

- Moram da priznam da sam naknadno gledao izvlačenje, radujem se, imamo neki stari automobil, a sada ćemo voziti novi „fijat“, eto, i mi malo da se ponovimo - rekao je on za Kurir.

U izvlačenju svakog pojedinačnog kola nagradne igre učestvuju sve koverte koje su blagovremeno pristigle na adresu „Uzmi račun i pobedi 2020“, a koverte koje nisu izvučene učestvuju i u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg, petog izvlačenja, 26. decembra. Planirano je da se početkom 2021. organizuje drugi krug nagradne igre i šest dodatnih izvlačenja, u kojima će pravo učešća imati sve koverte koje su pristigle u prvom krugu.

foto: Printscreen RTS

Stan u prave ruke

Bili smo podstanari više od 20 godina

Srećni dobitnik stana u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, u ovom izvlačenju bio je Branislav Stolić iz Resnika, čija supruga Ružica nije mogla da sakrije radost pred novinarima Kurira što će se njihova osmočlana porodica nakon više od 20 godina iznajmljivanja stana, otkad su izbegli sa Kosova 1999. godine - napokon imati svoju nekretninu.

- I nama sreća da se osmehne napokon! Sin je imao osećaj da ćemo dobiti stan. Stalno je govorio: „Mama, moramo i mi nešto jednom da dobijemo, kad smo sve izgubili“ - rekla je uzbuđena Ružica, koja ima troje dece i dvoje unuka i snaju, a u novi stan nameravaju da se presele svi zajedno.

Jelena Pronić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track