SVE VIŠE STUDIJA O LEKOVITOSTI

ŠTA JE POTREBNO ZA LEGALIZACIJU MARIHUANE U SRBIJI: Na OVAJ način možete dobiti DOZVOLU za UZGOJ konoplje (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Dok sve veći broj država Evropske unije, pa i našeg okruženja, legalizuje upotrebu kanabisa u medicinske svrhe i liberalizuju propise o uzgoju industrijske konoplje, koja se smatra biljkom budućnosti, Srbija je i dalje daleko od ovih odluka.

O tome koliko je realno da se i kod nas donese odluka otkrio je Miloš Simić predsedink udruženja IRKA i predsednika Socijlanog kanabis kluba.

- Zakon bi sada morao da se promeni, od poslednje odluke UN i konvencije čiji je Srbija potpisnik, na osnovu nje 1961. godine kanabis je prvobitno i zabranjen. I to je zabranjen bez ikakvih studija.

-Sada je prvi put, na osnovu SZO veliki broj studija pregledan i obrađen i zaključen da je CBD kanabidiol koga ima u ovom cvetu domaće konoplje koja je legalna, za koju dobijete dozvolu tako što kupite seme legalno u Institutu Novi Sad seme, prijavite se Ministarstvu poljoprivrede, da imate domaćinstvo.

- Članovi našeg udruženja već četiri godine koriste cvetove i ekstrakte cvetova sa našeg područja, prirodno, organsko gajena, i koja pomaže kod kardio vaskularnih bolesti, dijabetesa, kod autoimunih bolesti, kod dečje epilepsije. U Sloveniji i leče decu

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track