GOSTE HOTELA ČEKA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Evo šta će umesto plaćene SVEČANE VEČERE dobiti 31. decembra! VLADA NEUMOLJIVA!
Foto: Shutterstock

sad i zvanično

GOSTE HOTELA ČEKA NEPRIJATNO IZNENAĐENJE: Evo šta će umesto plaćene SVEČANE VEČERE dobiti 31. decembra! VLADA NEUMOLJIVA!

Društvo -

Gosti koji se trenutno nalaze u hotelima i uplatili su odmor koji obuhvata 31. decembar i 1. januar dobiće umesto švedskog stola - lanč paket!

Georgi Genov, direktor HORES-a uputio je pojašnjenje odluke Vlade Srbije o zabrani rada restorana tokom praznika koji ne smeju da rade posle 18 časova.

- Zabrana rada važi i za hotele - kaže Genov.

To znači da će gosti u hotelima dobiti svečanu večeru u sobi kao "rum servis" ili kao lanč paket ako hotel nema dovoljno posluge.

Trenutno se u hotelima u planinskim centrima i banjama Srbije nalazi 6.000 turista, a broj će se povećati 30. decembra kad većina planira da se čekira.

- Dobili smo odluku Vlade Srbije i tražili pojašnjenje, a ono je glasilo upravo tako. Nema svečane večere već samo lanč paket. Tačnije, rekli su nam da hotelijeri posluže svečanu večeru popodne i završe je do 18 časova - kaže Genov.

(Kurir.rs/Novosti)

Foto ilustracija Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track