PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za četvrtak, 4. februar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

NE MORAM DA GOVORIM KOLIKO POVERENJA IMAM U ANU: Vučić svakom ministru rekao šta ima! Pohvalio MUP za akciju, UDARAC KRIMINALU

Ne moram da govorim koliko poverenja imam u Anu... - rekao je predsednik Aleksandar Vučić u današnjem obraćanju javnosti povodom 100 dana rada Vlade Srbije.

Aleksandar Vucic, Ana Brnabic
foto: Printscreen

VUČIĆ: Naručili smo i skupe lekove za koronu za 1.000-2.000 ljudi, stizaće tokom marta, aprila i maja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je naša zemljla, pored toga što nabavlja velike količine vakcina, naručila i manju količinu vrlo skupih lekova za koronu, kojim će biti spaseno 1.000 do 2.000 ljudskih života.

100 DANA VLADE SRBIJE Brnabić: Izveštaj podnosim u subotu! VUČIĆ: Prvi smo po stopi rasta, to se u istoriji dosad nije dogodilo!

Vlada Srbije održala je danas sednicu, kojoj je, na poziv premijerke Ane Brnabić, prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Aleksandar Vucic, Ana Brnabic
foto: Printscreen

ANA BRNABIĆ: Živimo na korak od normalnosti, sutra ili prekosutra vesti o novoj količini vakcina

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da se Srbija, kada je reč o pandemiji korona virusa, drži fenomenalno i ''da živimo na korak od normalnosti, jer imamo stabilnu situaciju''.

Aleksandar Vucic, Ana Brnabic
foto: Printscreen

KORONA BROJKE SKORO NEPROMENJENE: 1.863 novozaraženih, preminulo 14

U Srbiji je u poslednjih 24 sata na korona virus testirano 12.047 građana od kojih su 1.863 novozaražena.

live blog, presek stanja
foto: Printscreen

AKO STE VAKCINISANI BIĆETE ZAŠTIĆENI I OD MUTACIJA VIRUSA: Ogromna je verovatnoća da će sve vakcine štititi od novih sojeva korone

Virusolog i mikrobiolog Specijalističkog veterinarskog instituta u Kraljevu Milanko Šekler izjavio je da su potrebne bar dve nedelje posle druge vakcine da se postigne puni zaštitni nivo, kao i da je ogromna verovatnoća da sve vakcine štite i od novog soja korone.

LOŠE VESTI POZNATOG SRPSKOG UROLOGA: Kovid definitivno može da ostavi teške posledice na neke muškarce ORDINACIJE VEĆ PUNE

U urološke ordinacije već se javljaju pacijenti koji su u prvom talasu epidemije preležali virus korona i koji sada imaju problem sa muškim sterilitetom.

Aleksandar Milošević
foto: Printscreen Tv Prva

MAJKA TRAGIČNO STRADALOG DEČAKA (15) NEUTEŠNA: Obukla sam njegov duks i patike iako su mi velike, još OSEĆAM NJEGOV MIRIS! FOTO

Našla sam stvari koje je voleo da nosi, čak i patike u kojima je bio kobnog dana, kaže Danijela Drljić, majka dečaka koji se utopio

Danijela Drljic, Dragan Drljic, Pancevo
foto: Damir Dervišagić

ZBOG OVOG UBISTVA JE PALA GRUPA VELJE NEVOLJE! Ko je likvidirani navijač Zvezde Zdravko Radojević - ODBIO DA PLAĆA REKET!

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, posle mnogih krivičnih dela koja su se dovodila u vezu sa njim, uhapšen je zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

hapsenje, Velja Nevolja
foto: Zorana Jevtić

POLICIJA NA STADIONU PARTIZANA PRONAŠLA I SNAJPER: Grupa Velje Nevolje krila oružje i drogu ISPOD TRIBINA

Pripadnici bezbednosnih snaga pronašli su danas prema nepotvrđenim informacijama sakriveni snajper na stadionu Partizana!

hapsenje, Stadion Partizana, Stadion Partizan, Velja Nevolja
foto: Mondo/Stefan Stojanović

ZA BELIVUKA SE VEZUJE NESTANAK TRI LICA: Namamio je navijača na sastanak, oteo ga, pa ga ubio jer nije hteo da plaća reket!

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, posle mnogih krivičnih dela koja su se dovodila u vezu sa njim, uhapšen je zbog sumnje da je ubio navijača Crvene zvezde Zdravka Radojevića.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk
foto: @starsport

UBISTVA, PREBIJANJA NASMRT, UDESI: Ovo su krivična dela koja povezuju Belivuka, Miljkovića, Karapandžića i Tadića

Boris Karapandžić, Milovan Tadić i Marko Miljković pali su danas zajedno sa Veljkom Belivukom u velikoj policijskoj akciji kada je uhapšeno ukupno 17 osumnjičenih za razna krivična dela.

Milovan Tadic, Boris Karapandžić, Marko Miljković, Veljko Belivuk
foto: Kurir, Mondo/Stefan Stojanović, Privatna Arhiva, Dado Đilas

OTAC OSUMNJIČEN DA JE SILOVAO ĆERKE U SELU KOD KOVINA POKUŠAO DA SE UBIJE: Hteo da iseče vene u policijskoj stanici

Muškarac C. P. (41) iz sela Šumarak kod Kovina, osumnjičen da je silovao i obljubio dve maloletne ćerke, pokušao je da se ubije u policijskom pritvoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track