NESTAO JOVAN (18) IZ NIŠA: Majka i drugovi ga tražili cele noći, izgubio mu se svaki trag! Ako ga vidite, javite policiji FOTO
Foto: Facebook

majka milica moli za pomoć

NESTAO JOVAN (18) IZ NIŠA: Majka i drugovi ga tražili cele noći, izgubio mu se svaki trag! Ako ga vidite, javite policiji FOTO

Društvo -

Jovanu Veselinoviću (18), maturantu Umetničke škole u Nišu od sinoć u 23 sata gubi se svaki trag između naselja Duvanište i Bulevar Nemanjića.

Njegova majka Milica, vidno uplakana i zabrinuta kaže da mu je telefon do jutros u 4 sata bio dostupan, a onda se izgubio signal.

Reč je o dobrom i vaspitanom momku za koga se ne vezuje nestašna mladost tako da ne može da se pretpostavi da je deo lošeg društva i slično.

- Jovan je popodne otišao kod drugara da igraju igrice. Čuli smo se oko pola deset. Oko 23 sata mi se nije javljao na telefon tako da sam pozvala i druga i drugaricu koju je ispratio kući. Ona mi je rekla da je krenuo prema domu. Kako ona stanuje na desetak minuta od nas, očekivala sam ga, a onda mu se gubi svaki trag - rekla je majka Milica za Kurir.

Jovanov otac živi u Švajcarskoj i isto je zabrinut vešću da mu je sin nestao, a ne može ni da se pretpostavi gde se nalazi.

Jovan je na sebi imao crne farmerice i duksericu kao i tamnu jaknu, a majka je nestanak policiji prijavila oko ponoći.

Jovana su cele noći tražili majka i svi njegovi drugovi, zato se mole građani da svaku vest o ovom momku jave policiji.

(Kurir.rs/M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track