Najnovije vesti

SNIMAK LUDAČKE VOŽNJE IZ NOVOG PAZARA! Vozač divlja i uleće u makaze, dok neko viče: NEMOJ BRATE, ENO JE POLICIJA
Foto: Printscreen YT

haos

SNIMAK LUDAČKE VOŽNJE IZ NOVOG PAZARA! Vozač divlja i uleće u makaze, dok neko viče: NEMOJ BRATE, ENO JE POLICIJA

Društvo

Još jedan snimak bahate i nasilničke vožnje pojaviose  na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kakao vozač svojim vozilom divlja kroz naseljeno mesto Video snimak je navodno snimljen u Novom Pazaru.

U jednom momentu ovaj vozač je brutalno narušio bezbednosti učesnika u saobraćaju kada je svojim automobilom krenuo u preticanje vozila ispred njega, iako mu je u susret dolazio automobili iz suprotnog smera.

Koliko je agresivan bio ovaj "ruski rulet" vidi se po tome što je tragedija i sudar izbegnut u poslednjem momentu, a automobil kojim je divljao mladić se čak i zarotirao prilikom naglog preticanja uz škripanje guma.

Dok je ovaj vozač divljao kroz naseljeno mesto, sve vreme je odzvanjala glasna muzika, a tom prilikom se na snimku čuje kako neko viče: "Dženis". Zatim se čuje kako neko kaže da nailaze na policiju, a onda se vidi i policijska rotacija na snimku.

"Pa nemoj brate, vozimo se po ceo dan. Stani ovamo sa strane", kaže jedan od ljudi u vozilu.

Na kraju video snimka vidi se čak i scena gde tokom dana mladić upravlja automobilom tako što ruke ne drži na volanu, već koristi mobilni telefon tokom vožnje.

 Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...