ERA OJDANIĆ ZA KURIR O SEKSI APOTEKARKI Ako Radiša Urošević oseti nekakvu potrebu neka ode na tretman kod Ane, ONA ĆE GA IZLEČITI
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Tik Tok

SEKSI APOTEKARKA IZ KRAGUJEVCA

ERA OJDANIĆ ZA KURIR O SEKSI APOTEKARKI Ako Radiša Urošević oseti nekakvu potrebu neka ode na tretman kod Ane, ONA ĆE GA IZLEČITI

Društvo -

Pevač Era Ojdanić rekao je za Kurir da je apotekarka Ana iz Kragujevca slična njemu i da je podržava što je tako puna energije.

- Ana je skroz opuštena u životu i u profesiji medicine. Ona je slična meni jer i ja kada sam bio u bolnici "Dragiše Mišović", sestre su želele da im pevam moj veliki hit "Pauka". Dok su mi stavljali bromilu, dok sestra bocka ja pevam. To je život. Zato ja podržavam što je tako puna energije - kazao je Ojdanić i dodao:

apotekarka, apotekarka Ana
foto: TikTok Printscreen

- Preporučio bih mom kolegi Radiši Uroševiću, pošto on živi u Kragujevcu, ako oseti bilo kakvu potrebu da se obrati na njen tretman. To će ona garant da izleči - poručio je Era kroz smeh.

Podsetimo, apotekarka Ana Milanović (45) iz Kragujevca zapalila je društvenu mrežu TikTok svojim snimcima na kojima u atraktivnom izdanju, u belom mantilu sa neodoljivim dekolteom, u apoteci peva numere koje, simbolično, imaju veze upravo sa lekovima i bolovima.

(Kurir.rs/ A. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track