PORODICA KOJOJ JE HUMANA JASMINA SAGRADILA KUĆU: Bila nam je kao rod rođeni, srce nam se slomilo zbog njene sudbine!
Foto: Kurir, Printscreen

TUŽNO

PORODICA KOJOJ JE HUMANA JASMINA SAGRADILA KUĆU: Bila nam je kao rod rođeni, srce nam se slomilo zbog njene sudbine!

Društvo -

Porodica Arsić-Niku, kojoj je Jasmina Mihajlović prvoj sagradila kuću, kaže da ih je vest o smrti njihove dobročiniteljke Jasmine Mihajlović potresla jer je ona za njih bila više od prijatelja, kako kažu, bila im je kao najrođeniji rod.

Da podsetimo, organizatorka emisije "Kuća od srca" stradala je u petak u udesu na Ibarskoj magistrali, a sahranjena je juče u selu Pločica kod Kovina.

Biljana Niku
Biljana Nikufoto: Nikola Anđić

- Moj muž je radio kod Jasmine na popravci šupe i ona je čula da smo jako siromašni, da nemamo kuću, a da imamo devetoro dece. Pitala nas je da li bi nam smetalo da nas prijavi za emisiju "Kuća od srca", a mi smo se složili, jer nismo imali gde da živimo - priča Biljana Niku.

oproštaj od Jasmine
oproštaj od Jasminefoto: Kurir

Kako objašnjava, Mihajlovićeva ih je nekoliko puta prijavljivala i bila je uporna sve dok ih nisu odabrali za učešće u emisiji.

- Kada su nas prihvatili, sve vreme je zdušno radila sa produkcijom, pa su je i zaposlili. Nakon toga je donela sreću brojnim porodicama - priča uplakana Biljana:

- Jasmina je nama postala kao član porodice. Sve vreme smo bili u kontaktu sa njom, redovno smo se čuli. Kada su nam javili da je poginula, slomilo nam se srce zbog njene sudbine.

(Kurir.rs/ J. Ivić/ Foto Nikola Anđić, privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track