Najnovije vesti

PACIJENT PRETIO BOMBOM JER JE MORAO DA ČEKA RED! Incident u Gradskom zavodu za plućne bolesti zbog gužve, intervenisala policija
Foto: Zorana Jevtić

strašno

PACIJENT PRETIO BOMBOM JER JE MORAO DA ČEKA RED! Incident u Gradskom zavodu za plućne bolesti zbog gužve, intervenisala policija

Društvo

U Gradskom zavodu za plućne bolesti i tuberkulozu u Beogradu u petak oko 16 časova se desio incident kada je jedan od pacijenata, nezadovoljan što je velika gužva, pretio doktorki da će baciti bombu i poubijati sve vatrenim oružjem, zbog čega je intervenisala policijska patrola, saznaje Kurir.

- Pacijent je bio nezadovoljan što je velika gužva i što ima mnogo pacijenata obolelih od koronavirusa, zbog čega je morao da se strpi i sačeka red. Izrevoltiran, počeo je da viče i da jednoj doktorki preti da će baciti bombu i poubijati sve.

Svi su se uznemirili, a doktorka se jako potresla. Pošto čovek nije želeo da se smiri, iz Zavoda su morali da pozovu policijsku patrolu, koja je intervenisala - kaže izvor Kurira.

Kurir je kontaktirao sa MUP, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovore, dok se na broj telefona istaknut na sajtu Zavoda za plućne bolesti niko nije javljao.

(Kurir.rs /J. P.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...