MINISTAR VULIN: Pančevo neće biti prostor za obračun narko dilera koji truju našu decu
Foto: MUP

MINISTAR POLICIJE OBIŠAO PU PANČEVO

MINISTAR VULIN: Pančevo neće biti prostor za obračun narko dilera koji truju našu decu

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin danas je obišao Policijsku upravu u Pančevu i tom prilikom istakao da ovaj grad, kao ni bilo koji drugi grad u Srbiji neće biti prostor za obračun narko-dilera koji truju našu decu.

Ministar Vulin koji je sa direktorom policije Vladimirom Rebićem obišao ovu policijsku upravu, istakao je da su u proteklom periodu sve preduzete mere, kao i pojačana kontrola i prisustvo policije na ulicama grada Pančeva dali željene rezultate, ali je isto tako poručio da se postignuti nivo bezbednosti građana mora održati.

Aleksandar Vulin
foto: MUP

Ministar unutrašnjih poslova pohvalio je rad pripadnika Policijske uprave u Pančevu, istakavši da je ubistvo u Starčevu rešeno brzo na vrlo efikasan način, kao i jezivo ubistvo rumunske državljanke koju su majka i sin ubili i zakopali u porodičnoj kući.

- Brzim i efikasnim radom policije rasvetljeno je ubistvo u Starčevu, osumnjičeni su u pritvoru i ovim putem želim da ponovim da je jedno lice stradalo u toku obračuna dve narko-bande. I ovog puta želim da ponovim da lice nije stradalo u nekakvom navijačkom obračunu, već u okršaju dve suprotstavljene narko-bande - kazao je ministar Vulin.

Aleksandar Vulin
foto: MUP

Ministar Vulin je podvukao da svi pripadnici policije koji učestvuju u sklanjanju narko-dilera, ubica, lopova i džeparoša sa naših ulica, imaju apsolutnu njegovu podršku, kao i podršku predsednika Vučića.

Ministar unutrašnjih poslova dodao je da su u proteklom periodu na području grada Pančeva rasvetljene brojne teške krađe, pre svega masovni slučajevi obijanja vikendica i prodavnica iza kojih, kako se sumnja, stoje dve organizovane bande.

- Ni jedan zločin ili krađa neće ostati nerešeni i nerasvetljeni, bezbednost građana je prioritet policije i njeni pripadnici svojim radom to i dokazuju - kazao je ministar Vulin.

Aleksandar Vulin
foto: MUP

Ministar je tokom radnog sastanka sa načelnicima Policijske uprave u Pančevu najavio nova ulaganja u opremu neophodnu za još bolji i efikasniji rad pripadnika policije.

Ministar Vulin, na početku posete Policijskoj upravi u Pančevu, položio je cveće na spomen-obeležje poginulim pripadnicima ove uprave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track