OGLASILA SE ČEDINA SUPRUGA JELENA: Navijači nas godinama maltretiraju ispred kuće, deca su nam incident posmatrala sa prozora
Foto: Printscreen/Instgaram

istraga u toku

OGLASILA SE ČEDINA SUPRUGA JELENA: Navijači nas godinama maltretiraju ispred kuće, deca su nam incident posmatrala sa prozora

Društvo -

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića, posle incidenta koji se sinoć dogodio ispred restorana brze hrana u blizini njihove kuće u Novom Beogradu, kaže da je reč o napadu navijača na njenog muža.

Navodi da godinama njihova porodica trpi maltretiranje navijača, najčešće ispred zgrade u kojoj žive, a da je policija uredno obaveštavana o tome.

To se, kako kaže, dogodilo i sinoć.

- Kad je sinoć oko 21 sat moj suprug izašao iz automobila, verbalno ga je napalo nekoliko mladića koji su ga pratili, vređali i pretili. Napadnut je i fizički i on je odreagovalo - kaže Jelena Jovanović.

Nadam se, kako kaže, da će policija odreagovati i sprečiti svakodnevno zlostavljanje, a medije moli da da izveštavaju objektivno o događajima u kojima se spominje Čedomir.

- Nije nasilnik već se branio od nasilnika. Kako i zašto je moguće da svaka vest o njemu bude negativna? Čedomir je sinoć branio svoju decu, svoju porodicu, na pragu svog doma - kaže Jelena Jovanović.

Upozorava da, kako kaže, predugo traje ovo maltretiranje:

- Ugrožena je bezbednost naše porodice, dece koja su noćas bila svedoci događaja, koji se desio ispod njihovog prozora. Često slušaju odatle uvredljive pesme i pretnje od strane navijača.

Mediji su sinoć javili da je Čedomir Jovanović izazvao incident u jednom lokalu u Novom Beogradu posle čega je odvezen policijskim vozilom, ne navodeći ni povod ni druge učesnike tog incidenta.

Jovanović je jutros je za TV Prva izjavio da je bacio stolicu u izlog lokala nedaleko od njegove kuće, nakon što su ga, kako je rekao, napali navijači ispred tog lokala.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track